GDPR

EU-regler beskytter dig

EU har med Persondataforordningen (dagligt forkortet GDPR) skærpet kravene til, hvordan virksomheder bruger, behandler og opbevarer dine persondata.
Hos Mediehuset København overholder vi naturligvis GDPR. Som kunde hos Mediehuset København er dine persondata i gode hænder – og du er altid med til selv at bestemme sikkerhedsniveauet.

Mediehuset København bruger blandt andet Vimeo, Zoom og Facebook i vores produktion. Herunder finder du udsnit og links til Vimeos, Zooms og Facebooks GDPR-politikker (Engelske sider). Af andre programmer som benyttes af Mediehuset, der ikke har direkte indflydelse eller anvendes i produktioner, er følgende installationsprogrammer (dvs. ikke online): Microsoft Office (kommunikation og tilbudsskrivning), Adobe Production Suite (færdig produktion af grafiske og video elementer.

Dataservere i Mediehuset København

Vi anvender en filerserver, der er placeret fysisk i Mediehuset København, til filudveksling (FTP) mellem os og vores kunder. Fra denne server foretages backup på fysiske medier, som gennem forsvarligt på ved at ”løfte dem af manuelt”. Dette sker at sikkerhed mod tyveri og hacking. Medierne placeres på anden fysisk placering. Disse data deles i 2 niveauer og (1) bevares, for udvalgte data i kort tid – og aldrig længere end aftalt med vores kunder – medens for andre data i mindst 12 mdr. – f.eks. videomasters (udgør 99% af disse data).

Særlige GDPR-løsninger tilbydes af Mediehuset København

For offentlige myndigheder og virksomheder i Danmark, kan vi tilbyde en særlig GDPR-sikker pakke, typisk ved livestreaming, hvor vi overholder alle aspekter af GDPR i alle processor. Disse arbejdsgange kan synes omstændelige, men kan være af livsnødvendig karakter for nogle af vores kunder.

Vimeo

This Privacy Policy explains the information that Vimeo collects when you use its products and services, how that information is used, with whom it may be shared, and your privacy choices. Klik her for information

Endvidere har vi indhentet oplysnnger fra Vimeo’s juridiske afdelinger, som på skrift informerer Mediehuset København om, at de anvender Googles servere og struktur ved livestreaming – hvilket i kort form betyder at data fra liveestreaming i Danmark, ligger på danske servere på Google datacenter i Danmark.

Zoom

The protection of private information is fundamental to the trust Zoom users have given us when choosing our service. In order to be compliant with GDPR we have implemented the following updates to our platform and practices. Klik her for information

Facebook

The General Data Protection Regulation (GDPR), which went into effect 25 May 2018, creates consistent data protection rules across Europe. It applies to all companies that process personal data about individuals in the EU, regardless of where the company is based. Processing is defined broadly and refers to anything related to personal data, including how a company handles and manages data, such as collecting, storing, using and destroying data. Klik her for information

Statistik

Vi benytter os af Google Analytics til at indsamle data om besøgende på vores website. Alle data er i anonymiseret form. Dvs. vi ser dig blot som et tal. Vores uddata er i summeret form. F.eks.:
3.719 brugere, i København, har besøgt undersiden /livestreaming/, i perioden 21.09.2020-27.09.2020. Endvidere kan vi læse hvilke tidsrum på døgnet er mest besøgt. Vi kan også se hvor mange besøgende, der komme fra de sociale medier Endelig kan vi læse, hvilken side de hopper videre til fra f.eks. undersiden /Livestreaming/.Selvom dataene er anonymiseret, og kun interessant for os, så vil vi godt slå fast: Mediehuset København sælger ikke sine data. Hvilket også betyder; Vi har ikke reklamer på vores website.

Europa Kommisionen

Rules for the protection of personal data inside and outside the EU. Klik for information

Myter om GDPR

Databeskyttelsesforordningen har givet anledning til en række myter om, hvad reglerne betyder i praksis – På Datatilsynets hjemmeside har de samlet en del af dem og givet dem kommentarer. Link til Datatilsynets side om GDPR-myter.



instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share