Europa Dialog Erasmus

Live video dialog på Facebook

BANEBRYDENDE ONLINE DIALOG MED UNGDOMMEN
Mediehuset København har taget udfordringen op med at få ungdommen i dialog med mere komplekst stof. Vejen  hertil  er at anvende de medier som  ungdommen bruger i deres dagligdag. Skype- og Web-tv har dannet platform herfor. Projektet er en succes og kan udbredes og nå målgrupper man hidtil har anset for uopnålige…. Se eksempel på en debat mellem elever og politikere i programserien Europa Dialog

 

Greenscreen – Virtuelt studie – GruppeSkype – Live on Facebook
I vores primære setup kan man fra Mediehuset Københavns greenscreen studie stå i tæt dialog med flere samtidige medvirkende via Skype.
Vi streamer udsendelserne direkte fra studiet, så konceptet kan bruges til live WebTV og selvfølgelig også til video on demand. Vores nye koncept integrerer ligeledes Twitter, Facebook og YouTube.

greenscreen

dialog

skoler

I første omgang anvendes konceptet til en udsendelses-række, der hedder Europa Dialog. Disse programmer har til formål at øge kendskabet til Europa ved at bringe unge på ungdomsuddannelserne i direkte dialog med politikere og eksperter, men det nye hybrid af netmedier og sociale medier som kan bruges til mange andre emner.

Vil du høre om dine og skolens muligheder?
Kontakt: Projektkonsulent Kathrine Viskum, +45 70 20 66 20, viskum@mediehuset-kbh.dk