fursoe cup optimisterne optimist IMG 3160 1

Livestreaming fra Furesø Cup for optimister 2017

Furesø Cup er et optimistjolle ranglistestævne, hvor ca 100 sejlere på 9 til 14 år fra hele Danmark kvalificerer sig til Nordisk Mesterskab, Europamesterskab og Verdensmesterskab. Udtagelsen sker efter gennemførslen af i alt 3 ranglistestævner – forår og sommer.

LIVESTREAMING

Stævnet livestreames lørdag den 29. april og 30 april, begge dage fra kl. 9.00 til 17.00. Du finder hele programmet og livestreaming her:

Optimist-klassen er verdens største juniorklasse og verdens andenstørste jolleklasse efter Laserjollen.

I kraft af sin flade bund og dermed store stabilitet er Optimistjollen en god jolle til at introducere børn til sejlsporten. Samtidig giver ingen anden klasse samme mulighed for, at de helt unge kan lære kapsejlads i store felter.

Dansk Sejlunion omfatter olympiske sejlere, kapsejlere, tursejlere samt børn og unge, og de 52.000 aktive medlemmer i de 273 klubber sejler i kølbåde, joller, katamaraner, windsurfere, kiteboards, motorsejlere og motorbåde. Blandt de unge sejlere er der fremgang for andet år i træk.

Produktion af live streaming ved Furesø Cup 2017

Det er Mediehuset København, der i samarbejde med Kanal 1 og Rudersdal Frivilligcenter, som står for livestreamingen, der er en del af projektet Film din forening.

Kontakt vedrørende produktion af livestreaming Jimmy Rehak rehak@mediehuset-kbh.dk eller Claus Sørensen, claus@mediehuset-kbh.dk Tlf. 70 20 66 20