Hybridkonferencer med livestreaming

Mediehuset København er professionel leverandør i skalerbare live videoproduktioner til hybrid events – både on-location (venue) og i studie, der kan afvikles både som livestreaming, virtuelle møder, -konferencer og webinar. Vi har løst opgaver for adskillige ministerier og styrelser + mere end 2.000 virksomheder (herunder flere multinationale).

Eksempler på hybridkonferencer

Hvad er en hybridkonference og -møde?

De fleste danske danskere har deltaget i rene digitale onlinemøder – men siden 2020 har mange offentlige og private virksomheder vendt sig mod hybridkonferencer. En konference-form, hvor keynote speakers, moderator og publikum er fysisk til stede, medens andre med via Teams og Zoom. De medvirkende kan se og høre hinanden, hvilket gør det muligt at afvikle en stor konference med et begrænset antal fysisk tilstedeværende deltagere.

Mediehuset København er tekniske facilitator ud til sidste led.

Paneldeltagerne lader vi skinne i 3-kameraproduktion i broadcast-kvalitet.
Vi forbinder onlinedeltagerne med paneldeltagerne og/eller moderator. Vi sørger for at der kan stilles spørgsmål fra salen eller fra onlinedeltagerne. Det kan også ske ved hjælp af digitale løsninger – f.eks. hvor der stilles spørgsmål fra smartphones til moderator (Q&A), afstemning, meningsmålinger og konkurrencer, underholdende indslag i form af musik (også live musik), præproduceret videoindslag. Endvidere er der mulighed for at de foredragsholdere, der er på online har mulighed for at styre deres egne PowerPoint-præsentationer.

Alternativet til en hybridkonference og -møde er at afholde konferencen som en virtuel konference i vores green screen studie ved Københavns Hovedbanegård. Her har du samme muligheder for at hægte foredragsholdere og publikum på online. Forskellen er at der ikke er publikum fysisk tilstede.