Besparelser ved ressourcer, tid og økonomi.

Produktionsomkostningerne er utvivlsomt den største bekymring for vores kunder, slutkunder og rettighedshavere (sikkert også for alle andre). Remote Production er et godt alternativ (til de traditionelle løsninger), der medvirker til at reducere omkostningerne – ikke mindst i forbindelse med rejser og udstyrstransport.

Med Remote Production er der ingen grund til at medbringe et team af kamerafolk, produktionsleder, lys- og lydtekniker, tilrettelægger, etc. Behovet for personer i feltet er kraftagtigt reduceret, ved ganske enkelt at bortreducere rejseomkostninger, forsikringer og andre relaterede udgifter, f.eks. hotel- eller transportomkostninger under opholdet.

Det betyder, at du ikke har enorme omkostninger ved transport af sårbart og kostbart udstyr til destinationen. Med Remote Production behøver du ikke at leje en OB-vogn eller mandskabsvogn til de events du dækker. Du sparer også din tid, da du ikke skal bekymre dig for transport og opsætning af udstyr.

 

Remote Studio Production

Remote Studio Production giver dig mulighed for at fjernstyre crew, lyd- og video i et fjernt beliggende produktionsstudie, hvilket giver mulighed for bedre kontrol og kvalitet under optagelsesprocessen.

Med andre ord, så er vores teknik og personale til rådighed, hvor de arbejder i deres vante miljø. Og uden at være afhængig af vejrlig forhold eller andre begrænsninger – og fornøden ekstra teknik er altid inden for rækkevidde. Alt er testet og klar i vores green screen studie. Dvs. når vi kører test med dig, så er det for at teste indhold og virkemidler. Vi er klar, når du er klar.

Remote Studio Production giver større fleksibilitet og effektivitet. Men for at det skal have hold i virkeligheden, så er det påkrævet at du har dygtige og erfarne folk til din rådighed. Du har brug for folk du kan kommunikere med – og folk der reagerer hurtigt. F.eks. når du eller din producer giver ordrer til kameramandskabet i remote-studiet (hos os) om at foretage en handling, skal det ske uden forsinkelse.

 

Low-latency

En af fordelene ved moderne IP-teknologi er, at der kan sendes video-stream-data med høj hastighed og med i minimalt tab af kvalitet. I Mediehuset København anvender vi en rock-solid og hurtig fiberforbindelse. Faktisk kan flere camera- og audio-feeds transmitteres til jeres produktionssuite med meget lav tidsforsinkelse (low-latency) over lange afstande – altså, såvel til det øvrige Danmark som til udlandet.

Den administrerende direktør for Mediehuset København, Jimmy Rehak siger: ”Vi har nu teknologien med så lave tidsforsinkelser (low-latency), at remote-instruktøren/produceren kan give ordre til kamerafolk om at zoome og panorere, med stort set samme reaktionstid og overblik, som ved en traditionel live-produktion og studieproduktion”.

Se eksempler på Remote production her

Hvornår giver det ikke mening, at vælge Remote Production?

Omkostningerne vil selvfølgelig være den afgørende faktor. Var spørgsmålet stillet for bare få år siden, så kunne det være, at man ikke var i besiddelse af den fornødne båndbredde – men ellers er det meget svært at få øje på argumentet for ikke at anvende Remote Production. Lad os antage at din virksomhed har en høj overskudsgrad af personaleressourcer, og at flybilletter og hotelophold var gratis, så vil det forsat være yderst svært at se bort fra det enorme tidsforbrug det ville fordre ved selv at foretage rejse og produktion.