Om Mediehuset København - Mediehuset København

Om Mediehuset København

Vores spidskompetencer er livestreaming og green screen studieproduktion

Mediehuset København er i dag Danmarks mest erfarne livestreaming videoproduktionsselskab. løser professionelle opgaver inden for videoproduktion og livestreaming, og har gjort det i over 25 år for både private og offentlige kunder. Uanset behov finder vi en omkostningseffektiv løsning, som har en nem integration med kundens eksisterende kommunikationsplatform. Vi er med lige fra idéfasen til det færdige produkt – også når det gælder din konference.

Vi producerer alt lige fra reklamefilm, corporate video og animationsfilm til konferencevideoer, uddannelsesfilm, instruktionsvideoer og meget mere. Videoer, der kan bruges internt og eksternt, eksempelvis som online markedsføring på de sociale medier – ikke mindst som Facebook videoannoncering.
Vi optager on location eller i vores eget green screen studie ved Københavns Hovedbanegård, med mulighed for live-streaming på Facebook, tv, internet eller jeres intranet. Vi har desuden mulighed for at hjælpe med distributionen af eksisterende videoer til en VoD-platform (Video on Demand) – altså udvikling af platform til web-tv – enten som en del af et nyt website eller integration på eksisterende website. Udover videoproduktioner har vi også erfaring med professionel medietræning.

Vores vision og mission

Medieproduktionsselskabet Mediehuset København er en professionel totalleverandør af web-tv og videoproduktioner til virksomheder.
Vores vision er at bringe budskaber ud via web-tv og video i meget høj kvalitet.
Vores mission er at lave web-tv og videoproduktioner i meget høj kvalitet, der er omkostningseffektivt, og som har en nem integration med vores kunders eksisterende kommunikationsplatforme.

Kapacitet

Vi har mange dygtige medarbejdere og kan lave alle dele af en produktion.
Vi har fuldt professionelt videoproduktionsudstyr, redigeringssuiter, grafiske suiter, livestream-udstyr til produktion i fuld HD-kvalitet – samt alt til produktion i studie og on-location.
Vi har eget studie med green screen, hvortil vi også designer digitale virtuelle studiebaggrunde – vi kan live-transmittere både til tv og live-streame på intranet, internet og sociale medier.
Vi kan hjælpe vores kunder med planlægning i hele projektfasen – fra idé til et færdigt projekt.
Vi ikke kun optager, klipper og redigerer – vi deltager i hele produktionsprocessen. Hvad enten det drejer sig om design af virtuelle miljøer, manuskripter, opsætning af corporate-tv, undervisning, medietræning, reklame, oplysning, studieværter, skuespillere og alt hvad der hører til vores kunders behov.
Slutteligt hjælper vi vores kunder med at designe, tilrettelægge og køre kampagner på tv og nettet – herunder Facebook annoncering, Google Business registrering, LinkedIn og Twitter.