Om Mediehuset København

Vores spidskompetencer er livestreaming og green screen studieproduktion

Mediehuset København er i dag Danmarks mest erfarne livestreaming videoproduktionsselskab. Vi løser professionelle opgaver inden for videoproduktion og livestreaming, og har gjort det i over 25 år for både private og offentlige kunder. Uanset behov finder vi en omkostningseffektiv løsning, som har en nem integration med kundens eksisterende kommunikationsplatform. Vi er med lige fra idéfasen til det færdige produkt – også når det gælder din virtuelle konference eller hybrid konference.

Vi producerer alt lige fra reklamefilm og corporate video til konferencevideoer, uddannelsesfilm og instruktionsvideoer. Videoer, der kan bruges internt og eksternt, eksempelvis som online markedsføring på de sociale medier – f.eks. som Facebook videoannoncering.
Vi optager on location eller i vores eget green screen studie ved Københavns Hovedbanegård, med mulighed for live-streaming på internet eller jeres intranet. Udover videoproduktioner har vi også erfaring med professionel medietræning. Vi har desuden mulighed for at hjælpe med distributionen af eksisterende videoer til en VoD-platform (Video on Demand) – altså udvikling af platform til web-tv – enten som en del af et nyt website eller integration på eksisterende website. Udover videoproduktioner har vi også erfaring med professionel medietræning.

Vores vision og mission

Mediehuset København er en professionel totalleverandør af livestreaming og videoproduktioner til virksomheder. Vores vision er at bringe budskaber ud via video på nettet i meget høj kvalitet. Vores mission er at lave videoproduktioner og live-events til nettet i et tv-lignende og knidningsløst flow. Produktioner der er omkostningseffektive, og som har en nem integration med vores kunders eksisterende kommunikationsplatforme.

.

Kapacitet fra A – Z

Vi er one-stop-solution på din næste event eller konference – både virtuelt og hybridt.
Vi har mange dygtige medarbejdere og kan lave alle dele af en produktion.
Vi har fuldt professionelt videoproduktionsudstyr og streamingudstyr – samt alt til on-location og studieproduktion.
Vi har eget green screen studie, hvortil vi også designer digitale backdrops (virtuelle baggrunde)
Vi kan livestreame på intranet, internet og sociale medier via vores højhastigheds fiberforbindelse.
Vi kan hjælpe vores kunder med planlægning i hele projektfasen – fra idé til et færdigt projekt.
Vi ikke kun optager, klipper og redigerer – vi deltager i hele produktionsprocessen. Hvad enten det drejer sig om design af virtuelle miljøer, manuskripter, opsætning af corporate-tv, undervisning, medietræning, reklame, oplysning, studieværter, skuespillere og alt hvad der hører til vores kunders behov.

Hvad vi ikke har, supplerer vi med fra vores gode netværk i branchen – prøv os bare af!