Cases består af udvalgte opgaver/produktioner udført for Mediehuset Københavns kunder. Cases repræsenterer så vidt muligt flere typer medieproduktioner indenfor livestreaming, green screen studieproduktion, corporate videoproduktion, undervisningsfilm og web-produktion.

 • Lauren - testimonial video
  Lauren - testimonial video
  Videotype: Testimonial video, Præsentationsvideo og CSR-video. Titel: Præsentation af Lauren Erhvervsrengøring. Type: Testimonial video. Anvendelse: Website, direct marketing, 1-1 markedsføring, Facebook og LinkedIn. Kunde: Lauren. Videoproduktion: Mediehuset København
 • klima-og-energi-groen-omstilling-hvor-svaert-kan-det-vaere-07-1280x
  LIVESTREAMING: SKYPE DIALOG PÅ WEB-TV OM GRØN OMSTILLING
  Skype dialog på web-tv om Grøn omstilling  sendes live på www.mediehuset-kbh.dk/klima-og-energi mandag, den 7. november kl. 10.00 til 11.30 Direkte studie web-tv på 90 minutter med to deltagende klaser fra Viborg katedralskole og Egedal Gymnasium.
 • Case video om gråstær - for Øjenhospitalet Danmark
  Øjenhospitalet Danmark - case og testimonial video
  Case film med testimonial udsagn fra kunde/klient
 • Retsforbeholdet – Livestreaming Fra Debatmøde
  live-streamet og interaktiv debat fra Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund (CSS).
 • Skills DM i Sosu 2016
  Livestreaming fra DM i SOSU Skills 2016 Her vil der blive vist livestreaming under DM i SOSU Skills i MESSE C i Fredericia fra d. 4.-6. februar 2016.   DM i SOSU Skills gennemføres for social- og sundhedsassistenter den 4.
 • Fokus - Kunst og Kultur i Den Åbne Skole
  Dialogmødet består af Ellen Trane Nørby (Minister for Børn, Undervisning og Ligestilling) samt Bertel Haarder (Kultur- og Kirkeminister) samt et publikum dels til stede fysisk i salen og dels til stede online via livestreaming her fra siden.
 • Flygtningeskibet
  Da bådflygtninge nåede frem til Københavns Havn. Hvert år omkommer et ukendt antal mennesker når de prøver at krydse Middelhavet i små både for at nå frem til EU’s forjættede land.
 • Europæisk Volontørtjeneste
  Se videoer om dine muligheder for at rejse ud som frivillig i Europa - og lommepenge med på turen. Se gerne videoerne med en ven eller veninde, som også kunne være interesseret.
 • Europa-Messe 2012
  Mandag den 24. september kl. 8.00 - 15.00 sender BIDEO.dk web-tv LIVE! fra EUROPA MESSE 2012 på Nationalmuseet. En messe som Europa-Nævnet hvert år afholder for  alle større EU-organisationer og de politiske partier. 
 • Michelin-Nordic-Guide-2016
  Michelin Nordic Guide 2016
  Michelin Nordic Guide 2016 lanceres med en pressekonference på Hotel d’Angleterre. Mediehuset København sørger for livestreaming af begivenheden.
 • Lancering af Michelin Nordic Guide 2016 - Pressemøde
  Michelin Nordic Guide 2016 lanceres med en pressekonference på Hotel d’Angleterre. Mediehuset København sørger for livestreaming af begivenheden. Michael Ellis, Global Direktør for Guide Michelin, præsenterer årets udgave af den nordiske hotel- og restaurantguide, Michelin Nordic Guide 2016.
 • Europa-Dialog-ole-stephensen-small
  Europa-dialog
  Europa Dialog: Energiunion Direkte live Web-TV på www.mediehuset-kbh.dk/europa-dialog Torsdag, den 21. maj kl 10.00 til 11.00 Energi på tværs af Europas grænser. En bedre udnyttelse af energien. Det er nogle af elementerne i EU-Kommissionens strategi til en fælles energiunion.
 • toontv-streaming-tv-for-boern_130327
  ToonTV.dk streaming tv for børn
    Der findes en hel del tegnefilmskanaler for børn - fælles for dem alle er, at de er til større børn. ToonTV.dk er en live-streaming  og webtv-kanal uden vold og uhygge for småbørn.
 • Mennesker i regnskove
  Regnskove.dk
  Visual database om regnskove REGNSKOVE.dk er en kæmpe visuel database og indeholder mere end 1.500 opslag, facts, tegninger og fotos fra regnskovene i hele verden. Formålet med Regnskove.dk er, at beskrive regnskove som biotoper i et økosystem.
 • Live-streaming fra Køge Sygehus
  Forelæsning - Køge Sygehus from Mediehuset København on Vimeo. Live-streaming af gæsteforlæsning ved Professor Lino Becerra fra Harvard University på Køge Sygehus Mediehuset København har fået til opgave at dække begivenheden med videoproduktion og live-streaming fra Auditoriet på Køge Sygehus, mandag den 10.
 • Europa-Dialog-13-Europa-2020
  Europa-dialog EP14
  Programindhold Den økonomiske krise har ramt den europæiske ungdom hårdt, særligt i de sydeuropæiske lande, hvor et land som Spanien har en ungdomsarbejdsløshed på over 50%! Hvad er årsagerne til den høje ledighed blandt unge og hvad kan man gøre for at afværge at store dele af en generation tabes på gulvet?
 • Folkemødet 2013
  LIVE web-tv her på www.bideo.dk/folkemodekanalen fra torsdag den 13. juni kl. 16:00 til søndag 16. juni kl. 12:00. Udsendelserne er et miks af debat-, magasin- og faktaprogrammer. Programoversigt Se detaljeret programoversigt med programbeskrivelse, medvirkende og værter i PDF - Programoversigt Folkemødekanalen 2013   Fotogalleri fra Folkemødet 2013   TV-studie Folkemødekanalen har tv-studie i Europa-Huset C26 på Cirkuspladsen.