covid19 info Dansk

Covid 19 information til Mediehuset Københavns kunder

Vi har skabt trygge rammer både for dig og os i vores omgivelser i Mediehuset København. Vi holder passende afstand og desinficerer alle fællesflader. I det hele taget følger vi statens anbefalinger på området – bær derfor også over med os, når ikke vi giver hånd – vi mener det godt ?

Ligeledes er vi opmærksomme på de forholdsregler der er gældende, når vi producerer hos vores kunder. Vi medbringer masker – og arbejder med med visir, i tilfælde hvor ansigt-til-ansigtskommunikation er væsentlig.

Gæster, moderatorer og værter til studiet

Når du som gæst, moderator eller vært ankommer skal hænderne sprittes af. Der vil også stå sprit-beholdere på bordene. Der er mulighed for at alle kan få udleveret mundbind, hvis man ønsker det. Der er mulighed for at gæster kan få deres eget rum at opholde sig i, hvis de ønsker det.

Gæster har adgang til deres eget separate toilet, som er sprittet af før ankomst.

I studie opholder sig kun de personer, der har med produktionen at gøre. Der må højest være 5 personer i studiet på samme tid. Hvis nogle fra produktionen kommer tættere end 1 meter til gæsten, skal de bære visir eller mundbind og have sprittet hænderne af.

Det vil være vores produktionsleder, der tager imod gæster og speakers.

Vores studieadresse er lige ved Københavns Hovedbanegård og Metro. Ønsker man at komme i bil, er der betalingsparkering i gaderne i området (Zoneområde: grøn).