Danske SOSU-skoler

Vi har brug for unge til erhvervsuddannelse

Danske SOSU-Skoler har, ligesom resten af Danmark, brug for dygtige faglærte unge som kan bruge både hoved og hænder. Udfordringen er at færre elever vælger en erhvervsuddannelse direkte efter 9. eller 10. klasse. Danske SOSU-Skoler arbejder på at påvirke de politiske prioriteringer af erhvervsuddannelsen samt at styrke uddannelsens image i samfundet generelt.

Gør som de bedste: brug de nye medier

Danske SOSU-Skoler har med livestreaming valgt at vise unge i folkeskolen hvorfor SOSU-uddannelserne er spændende og giver gode fremtids- og karrieremuligheder.

Sosu Skills på Instagram

6 months ago
@migogaalborg har lavet et super fint portræt af vores knaldhamrende dygtige social- og sundhedsassistentelev Cecilie, som elsker sit job med alt hvad det indebærer - og hun er stolt af det! ️ lin
10 months ago
Hyggeligt event hos FOA, inden der går løs til DM i skills i morgen i Bellacenteret. Vi hepper på jer og sender masser af god karma i jeres retning. 🤞 #dmiskills #sosuskills #sosusyd #foa @foa.d
1 year ago
Jaaaaa! Vi har vundet Regionsmesterskaberne i SOSU Skills Sådan - Signe og Signe! 🥳🥳🥳
1 year ago
Regionens bedste SOSU-elever!
Louise og Malene fra SOSU ZBC Næstved har netop vundet regionsmesterskaberne for SOSU på hjemmebane i Næstved og er dermed klar til DM i Skills. Sådan!
#sosuskills #rinstagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share