Livestreaming splash screen Det Fynske Folkemøde 2017 8

Det Fynske Folkemøde 2017

Det Fynske Folkemøde 2017 fandt sted i Fyens Stiftstidendes mediehus og på Banegårdspladsen i Odense lørdag den 2. september kl. 10-14. De seneste år har 3000-4000 mennesker lagt vejen forbi for at se politiske debatter, analyser og liveinterviews – og for at besøge den politiske markedsplads, hvor der er god mulighed for at møde både lokale og landsdækkende politikere i øjenhøjde. Desuden blev der afholdt demokratiworkshops, åben redaktion, og der var musik, mad og kulturelle oplevelser. Læs mere her

Programoversigt for livestreaming

3 spor nu

kl. 9.30 til 11.30: Fyens Stiftstidendes motorvejskampagne, Tre Spor Nu, rundes af med et topmøde hvor trafikpolitikere, kommunal- og landspolitikere, forskere, erhvervsfolk og andre mennesker, der kender trafikproblemerne på motorvejen, forsøger at finde frem til løsninger på de omfattende trængselsproblemer på vejen.
Ordstyrer: Peter Hagmund-Hansen.
Arrangør: Fyens Stiftstidende

stem eller luk røven

kl. 12.00 til 12.45: Stem eller luk røven! er arbejdstitlen på de fynske mediers kampagne, som skal få de unge i stemmeboksen ved kommunalvalget. Kampagnen starter nu, og bag den står Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Tv2 /Fyn, DR Fyn, DR Nyheder, TV2 /Nyhederne og SDU.
Arrangør: Fyens Stiftstidende

nationalisme

kl. 13.00 til 13.45: Hvad betyder Donald Trump, Brexit og nationalistiske kræfter i Tyskland og Frankrig for Danmark – og vil vi se en lignende udvikling her i landet? Stine Bosse, formand for Europabevægelsen, Bendt Bendtsen (K), medlem af Europa-Parlamentet, og Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige.
Ordstyrer: Peter Hagmund-Hansen.
Arrangør: Make a Difference Denmark, Europe Direct Odense og Mediehuset København.

flygtninge på fyn

kl. 14.00 til 14.45: Krig tæt på Europa har tvunget millioner af mennesker på flugt, og mange søger mod EU. Det har skabt en usikkerhed i dele af befolkningerne. Hvad kræver det at håndtere udfordringen. Hvad gør Europa og hvad kan Fyn hjælpe med?
Panel: Andreas Kamm, generalsekretær, Dansk Flygtningehjælp Dan Jørgensen, MF Socialdemokratiet Jens Rohde, MEP Radikale Venstre
Moderator: Ole Stephensen
Arrangør: Make a Difference Denmark og Mediehuset Købehavn

fattigdom

kl. 14.45 til 15.15: Der over 25 millioner børn i EU, som lever i fattigdom. De går ofte sultne i seng og det er ikke kun mad de mangler. EU har afsat 135 milliarder de næste 7 år til bekæmpelse af fattigdom. Har Europa, Danmark og Fyn nok næstekærlighed og solidaritet til at hjælpe de fattige?
Panel: Christel Schaldemose, MEP Socialdemokratiet Knud Aarup, formand Socialpolitisk Forening Rune Lund, MF (EL)
Moderator: Ole Stephensen
Arrangør: Make a Difference Denmark og Mediehuset København

Aktiviteterne er støttet af:

Folkemødet på Instagram

[ap_instagram_feed_pro id=”13″]