stylist billede

Elever er forbilleder i nye undervisningsfilm

Frisørelever skal inspirere andre frisørelever i det nye undervisningsprojekt “Move It” fra Mediehuset København. Projektet skal resultere i nye undervisningsmaterialer og -forløb med elever og lærere som medskabere.

Move It bliver til i samarbejde med frisørlinjen på EUC Sjælland og Serviceerhvervenes Uddannelsessekretariat. Det indeholder website, undervisningsmateriale og ikke mindst fire film med fokus på en række frisørelever, der er særskilt talentfulde, drevne eller begge dele. Målet med at holde de enkelte dygtige elever frem er, at de skal tjene som inspiration for andre elever.

Hvis det skal lykkes for dig at få held som frisør, skal du ikke kun være dygtig til at klippe hår. Andre vigtige komponenter i en succesfuld frisørkarriere er at kunne udvikle nye produkter, og i sidste ende at kunne sælge dem. De fire film skal komme rundt om alle siderne af at være en succesfuld frisør.

Undervisningsfilm og -materialer (tilhørende website, undervisningsplan med mere) er en af spidskompetencerne hos Mediehuset København. Vi har mere end fem års erfaring og over 30 undervisningsfilm under bæltet.

Vores tidligere opgaver indenfor undervisningsfilm har spændt bredt på alle de områder, der er vigtige dele af undervisningsmateriale.

Det gælder når det handler om emnet for undervisningen, hvor vi har fremstillet materiale rækkende fra det vanskelige og tekniske som Finansministeriets regnemodeller og til blødere emner som Bag Smilet om sociale problemer hos LGBT+-gruppen.

Og det gælder for det niveau, undervisningen skal foregå på, hvor vi har arbejdet med et meget bredt udvalg af målgrupper både alders- og uddannelsesmæssigt.