Erhvervsfoto til online markedsføring

Ledelses og medarbejderportrætter

Få lavet professionelle portrætbilleder af jeres medarbejdere og få et strømlinet persongalleri, der afspejler teamspirit. Derudover virker gode, personlige portrætter tillidsvækkende og kan oven i købet være den afgørende faktor, når en kunde skal vælge leverandør. Billederne kan også bruges andre steder i virksomheden, f.eks. på ID-kort, hjemmeside og i brochurer. Vi kommer ud til jer med et mobilstudie med baggrund, lys og kamera, så I sparer tid og penge på transport. Skriv eller ring til os for at drøfte dine muligheder i samarbejde med en af vores stillfotografer. Tlf. 70 20 66 20

 

 

Virksomhedsportrætter og on location-billeder

Med professionelle billeder af virksomheden på hjemmeside, de sociale medier og i brochurer, kan potentielle kunder og medarbejdere få et godt førstehåndsindtryk af organisationen. Sammen bliver vi enige om at opstille nogle situationer, hvor medarbejdere og omgivelser udtrykker det, I gerne vil signalere.

 

Produktfotos (pack shots)

Udover billeder af medarbejdere og virksomheden sørger vi også for billeder af jeres produkter og/eller services. Med lækre og unikke produktbilleder skaber man en øget genkendelighed hos forbrugerne, som kan betyde, at de vælger jeres produkt frem for et andet i en salgssituation. Billederne bruges ofte på hjemmesider og webshops, i tv-reklamer, i online markedsføring, i artikler og i printmedier. Vi producerer pack shots med professionelt kameraudstyr, lyssætning og baggrund – og laver gerne en opstilling hos jer, hvis det er lettere.

 

Eventbilleder

Vi kommer også gerne ud til events og tager billeder, som I derefter kan bruge i casestudies, på jeres hjemmeside og sociale medier eller til at fremvise ved virksomhedspræsentationer. Det kan også være private begivenheder. Blandt de events vi har taget billeder til kan nævnes messer, fester, bryllupper, sportsbegivenheder, firmaarrangementer, udstillinger, åbningsceremonier og lanceringer.

 

Dansk-Trav-Derby-2010-7079   Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP)   Michelin-Nordic-Guide-2016

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share