Facebook og Instagram kampagne for Sund Livsstil Messe

Mikkelsen & Myrtoft Messer har endnu en gang hyret Mediehuset København til producere og drifte deres online-kampagner. I år afholdes der Sund Livsstil Messe både i Århus: 8/3 – 10/3 2019 Scandinavian Congress Center.

Kampagnen indeholder følgende elementer:

1 tv-reklame a’ 20-sekunder, 1 præsentationsvideo til messens website og 4 SoMe videoer i flere videoformater og varianter til 9 forskellige distributionskanaler på Facebook og Instagram. Endvidere produceres indhold med stillfotos og tekster i store mængder. Det hele driftes via Facebooks Business’ modul, hvor målgruppen defineres med sylespids præcision.

Målene for kampagnen er

  • Øget tilgang af gæster på messen.
  • Tilgang af publikum til foredragene på messen.
  • Tilmeldinger til nyhedsbrevet.

Næste messe i København er 27. – 29. september 2019 i Øksnehallen.

Det særlige ved videoproduktion til sociale medier

Det at producere video til sociale medier, kan i dag let blive rodet affære, hvis ikke man har styr på de mange formater, som de enkelte distributionskanaler fordrer. Det stiler krav om en mere stram billedkomposition – og tages der ikke højde for det, allerede i præproduktion, vil det med sikkerhed gå galt. Eksempelvis anvendes videoformatet 1:1 på Instagram. Alene på SoMe platformene opereres der med 9 forskellige formater. Alle formater med forskellige parametre: Nogle understøtter ikke lyd – men gerne undertekster.

Eksempler på Facebook og Instagram videoformater


Vi assisterer også gerne dig med produktion og drift af online-kampagner. Hør om dine muligheder – kontakt os uforpligtende på salg@mediehuset-kbh.dk


 

Transskription af reklamefilm

Besøg Danmarks store Sund Livsstil messe i Aarhus, 8. – 10. marts. Mød 90 udstillere og deltag i gratis foredrag. Oplev økologiske produkter og få prøver på alternativ behandling. Sund Livsstil messe i Scandinavian Congress Center Aarhus, 8.- 10. marts. Se mere på sund-livsstil.dk