Facebook og Instagram kampagne for Sund Livsstil Messe | Mediehuset København

Facebook og Instagram kampagne for Sund Livsstil Messe

Mikkelsen & Myrtoft Messer har endnu en gang hyret Mediehuset København til producere og drifte deres online-kampagner. I år afholdes der Sund Livsstil Messe både i Århus: 8/3 – 10/3 2019 Scandinavian Congress Center.

Kampagnen indeholder følgende elementer:

1 tv-reklame a’ 20-sekunder, 1 præsentationsvideo til messens website og 4 SoMe videoer i flere videoformater og varianter til 9 forskellige distributionskanaler på Facebook og Instagram. Endvidere produceres indhold med stillfotos og tekster i store mængder. Det hele driftes via Facebooks Business’ modul, hvor målgruppen defineres med sylespids præcision.

Målene for kampagnen er

  1. Øget tilgang af gæster på messen.
  2. Tilgang af publikum til foredragene på messen.
  3. Tilmeldinger til nyhedsbrevet.

Næste messe i København er 27. – 29. september 2019 i Øksnehallen.

Det særlige ved videoproduktion til sociale medier

Det at producere video til sociale medier, kan i dag let blive rodet affære, hvis ikke man har styr på de mange formater, som de enkelte distributionskanaler fordrer. Det stiler krav om en mere stram billedkomposition – og tages der ikke højde for det, allerede i præproduktion, vil det med sikkerhed gå galt. Eksempelvis anvendes videoformatet 1:1 på Instagram. Alene på SoMe platformene opereres der med 9 forskellige formater. Alle formater med forskellige parametre: Nogle understøtter ikke lyd – men gerne undertekster.

Eksempler på Facebook og Instagram videoformater


Vi assisterer også gerne dig med produktion og drift af online-kampagner. Hør om dine muligheder – kontakt os uforpligtende på [email protected]


 

Transskription af reklamefilm

Besøg Danmarks store Sund Livsstil messe i Aarhus, 8. – 10. marts. Mød 90 udstillere og deltag i gratis foredrag. Oplev økologiske produkter og få prøver på alternativ behandling. Sund Livsstil messe i Scandinavian Congress Center Aarhus, 8.- 10. marts. Se mere på sund-livsstil.dkinstagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share