Ghita Nørby til støtte for ukrainske børn

Til støtte for Ukraines børn har vi haft Ghita Nørby i green screen studiet for at producere et kampagnespot. Formålet er er promovere 2 event-aftener i Det Kongelige teater, hvor billetindtægten går ubeskåret til Olena Zelenska Fundationen som hjælper Ukraines fremtid.

Titel: Ukrainsk aften på det kongelige teater gamle scene
Produktion: Green screen studieproduktion
Video/Produkttype: Kampagnespot
Distribution: Landsdækkende tv og sociale medier

Baggrund for kampagnespottet

I et samarbejde mellem den Ukrainske Ambassadør Mykhailo Vydoinyk og hans hustru, Det Kongelige Teater, en række sponsorer samt ikke mindre en række gavmilde leverandører udfolder der sig disse to dage et større velgørende arrangement hvis formål er, at donere alle entréindtægter af det samlede billetsalg ubeskåret til Olena Zelenska Fundationen som hjælper Ukraines fremtid; børnene. Det er samtidig fulgt af det Ukrainske præsidentpar og den Ukrainske ambassadør Mykhailo Vydoinyk i Danmarks varme tak for den beredvillighed og omsorg som hele den danske befolkning har udvist overfor Ukraine.

Aftenen indledes med en reception kl. 19.00 i Spejlsalen og foyer, hvor alle tilstedeværende indbudte bydes på et glas champagne der følges med lidt ”snacks”.

Den enestående forestilling begynder kl. 20.00 og vil byde på storslåede kunstneriske oplevelser fremført af internationalt anerkendte Ukrainske kunstnere inden for ballet, dans og opera. Overfor det sammensatte program har præsidentpaladset i Kyiv kvitteret med at sende det Statspræsidentielle Ukrainske Symfoniorkester til at spille fra orkestergraven begge aftner.

Forestillingen afsluttes som eneste undtagelse fra de ukrainske kunstnere og musikere med ”prikken over i” som er Det Danske Drengekor, som synger ”Altid frejdig når du går” orkestreret for første gang i Danmarks historien for symfoniorkester og specielt til de to aftner på Gammel Scene.  

I pausen vil der til hele publikum være serveret et glas en læskende drik af friske æbler og/eller ukrainsk vin med en lille chip/canapé til.

Efter forestillingen vil der for kredsen af bidragydere og optrædende mv. blive serveret en let natmad.

Hver af de to aftener vil give de mere end tilsammen næsten 2.500 publikummer en sjælden og uforglemmelig aften som vil være blandt de største sceniske fremstillinger i Danmark og som med publikums billetkøb vil donere 1,4 millioner kroner til Olena Zelenska Fundation.