Grafik til video
Brug af levende grafik kan bringe et statisk logo til live, være med til at kommunikere et komplekst emne visuelt og derudover løfte indtrykket af en video. En professionel videoproduktion bør eksempelvis altid indeholde en grafisk intro, der giver seeren overblik over den kommende udsendelse. Nametags på de personer, seeren introduceres for er et andet eksempel på essentielt grafisk arbejde. I alle tilfælde skal grafikken støtte sig op af virksomhedens eller programrækkens designmanual.
Promotion og reklamer
Korte videoer som reklamer og promoer kan med fordel benytte sig af grafisk indhold eller helt produceres som en grafisk præsentation. Grafik er et stærkt kommunikativt redskab, der i længere videooptagelser dog kræver flere ressourcer. Derfor anvendes denne mere tidskrævende proces i udviklingen af grafik som oftest i de kortere promoer og reklamer.
Webdesign
Et moderne website skal være tilpasset alle skærmtyper, hvad enten det er store tv-skærme, laptops, tablets eller mobil. Derudover skal indholdet være nemt at dele på forskellige platforme, som de sociale medier og e-mails. Videoer på hjemmesiden og Facebook-siden er i dag et must, både fra omverdenens side, men også for at fange brugerens opmærksomhed ved søgninger i Google og på YouTube.
2d- og 3d-animation
Vi har stor erfaring med at producere animationer i både 2D og 3D, eller en kombination af disse. Animationerne bruges typisk i forbindelse med intro’er, grafiske indslag i programmer samt i reklamefilm.

Virtuelle 3d-studier
Vi laver også den specielle variant af 3D-grafik til virtuelle baggrunde og forgrunde til vores virtuelle studie.

Compositing og cromakeying
Kunsten at samle virkelige, levende billeder med kunstigt skabte billeder hedder compositing. Et værktøj til real-time compositing er chromakeying. Det benytter vi os af i vores virtuelle studie til at skabe illusionen om, at det levende billede og den virtuelle baggrund er et og samme. Chromakeying kan sammen med andre værktøjer også bruges til mere avancerede compositing-opgaver til eksempelvis reklamefilm og special effects med 3D-kamera tracking.
Efterbehandling og colorgrading
Ved efterbehandling kan vi rette eller reducere fejl og mangler i det originale videomateriale. Det kan for eksempel være fjernelse af tidskoder eller logoer, anonymisering af medvirkende, ændring af titler og meget mere. Det kan også dreje sig om gamle optagelser fra ældre analoge medier som VHS eller Betacam, som skal digitaliseres i en ny masterversion med støjreduktion og rettede aspect-forhold. Colorgrading er endnu et redskab til ældre optagelser, hvor de originale farver skal fremhæves. På samme måde kan stillbilleder rettes med billedmanipulation.