Insektmobilen - Videoproduktion | Mediehuset København

Insektmobilen – Videoproduktion

I forbindelse med projektet Insektmobilen og den dertilhørende onlinekampagne producerer Mediehuset København tre spots. De skal bruges til at markedsføre projektet på Facebook, og få deltagere til projektet. Varigheden vil være ca. 30 sekunder. Der forsøges at skabe en humoristisk og positiv stemning, som dels har til formål at fange modtagernes opmærksomhed, men også skal give folk en oplevelse af, at det er sjovt at deltage i projektet.

De 3 spot skal følge samme koncept som er bygget op omkring projektets ene slogan: naturen har brug for din hjælp. Vi arbejder med 3 målgrupper som skal repræsenteres i hvert sit spot.

De ”hardcore” naturinteresseret
Børnefamilier
Den brede naturinteresseret – f.eks. spejdere

Desuden vil vi så vidt muligt prøve at skildre de forskellige natur-typer som projektet skal dække, som skal repræsenteres i hver sit spot. Der er 5 men vi har forsøg at slå nogle af dem lidt sammen så der er:

By
Skov/vådområde
Mark/eng

Konceptet er, at de tre forskellige målgrupper/karakterer skal forberede sig til at tage ud og fange insekter i insektmobilen – altså hjælpe naturen. Der skal skabes en nysgerrighed hos modtagerne, der gerne skal undre sig over hvad karakterne skal, som får dem til at se videoen færdig. Alle videoerne afsluttes med, at karakterne sætter sig ind i insektmobilen (bil med net på) og kører. Insektmobilen skal således skabe overraskelse. Desuden skal bilen med nettet på virke som et blikfang, der giver modtagerne lyst til at klikke sig videre til hjemmesiden eller lign. og blive klogere på Insektmobilen. Sloganet speakes og skrives over billedet til sidst: Naturen har brug for din hjælp! Hjælp os med at fange insekter. Evt. med nogle insektlyde indover.

Her en kort præsentation af de 3 spots. De vil uddybes løbende op til optagelsesdag med flere detaljer samt skudliste.

1. Børnefamilier

Location: By

En famlie på mor, far og to-tre børn under 12 ifører sig ”naturtøj”. På med bøllehatten, gummistøvlerne osv. De kører væk i Insektmobilen.

Optagelse info: Er optaget.

2. Den ”hardcore” naturinteresseret

Location: Skov –

To ”BS Christiansen typer” (her tænkes rå, friluftstøj, camouflage, udstyr som kikkert osv.) ses kæmpe sig gennem skoven og hen mod Insektmobilen, som de kører væk i.

Optagelse info: Forventes optaget 14 eller 15 april i Brøndbyøster Skov/Brøndbyøstervej. To statister skal findes.

3. Den brede naturinteresseret/Naturinteresseret foreninger (spejdere)

Location: Eng

En spejdergruppe (4-5 personer) gør sig klar. Smører uniformærmerne op, binder tørklædet, binder insektnettet fast på bilen med knob. Kører væk i insektmobilen.

Optagelse info: Forventes optaget 27 eller 28 maj. En spejdergruppe skal findes. Vi kan komme ud til gruppens spejderhytte/mødested. Ellers Valbyparken.