Skærm- og kommunikationstræning med Martin Spang Olsen | Mediehuset København

Martin Spang Olsen har stor erfaring og viden inden for kommunikation. Siden sin tv-debut som 7-årig i 1969 har Martin Spang Olsen holdt professionel kontakt med de skrevne og elektroniske medier som både forfatter, foredragsholder, tilrettelægger, instruktør, skuespiller, manuskriptforfatter, filmkomponist, studievært, stuntman og stuntkoordinator.
Desuden er han uddannet inden for samtlige klassiske kunstarter, navnlig klassisk guitar, sang, komposition, maleri, dans og kampkunst samt en lang række andre bevægelses- og massagestilarter. Hans formelle titel er dog cand. mag. i musikvidenskab og oldtidskundskab.
I Mediehusets regi tilbyder Martin nu pakkeløsninger for dem, der gerne vil blive mere fortrolige med tv-mediet og brænde bedre igennem med deres budskab. Man kan vælge en af tre workshops, eller blande dem sammen og få lidt af hvert. Under alle omstændigheder opnår du genveje til mere effektiv og ubesværet kommunikation foran kameraet.

 

medie-sansetraening-martin-spang-olsen-141-720x405   sansetraening-med-martin-spang-olsen-139-720x405

 

FÅ BUDSKABET UD

Varighed: 1 – 3 timer
Deltagerantal: 1 – 25 personer
På denne workshop vil du få indblik i, hvordan dine ord, din krop og din lyd kan harmoniseres, så alle tre ting forstærker dit budskab. Du vil lære at nulstille dig selv, at få styr på artikulation og gestik, og at gøre stemmen stærk, klar og behagelig. Alt sammen for at tydeliggøre dit budskab og fremme forståelsen hos modtageren.

 

FLIRT MED KAMERAET

Varighed: 1 – 6 timer
Deltagerantal: 1 – 15 personer
På denne workshop arbejder vi med skærmteknikker, der forstærker din ro og lethed foran kameraet, så din naturlige charme brænder igennem. Du lærer at virke naturlig og sympatisk, at improvisere og at ’flirte’ med kameraet. Normalt er det en cocktail, der kræver et kæmpe mentalt og kropsligt overskud. Men det er også en teknik, der kan læres gennem få, men effektive tommelfingerregler.

 

OPBYG DIN KARISMA

Varighed: 1 – 3 timer
Deltagerantal: 1 – 7 personer
På denne workshop arbejder vi med, at de indre værdier trænger ud gennem kameraet og ind i seerens hjerte. Her vil du blive nødt til at finde ind til dit sande udtryk, din sande personlighed og dit sande budskab. Karisma er også en teknik, men uden ægthed, når den ikke langt. Kamerateknisk karisma gør dig til en kommunikativ vinder og vil samtidig frigøre personligt potentiale, som gavner dig i alle andre sammenhænge.