AXGIL danish award show 2018 960x540 c

Kronprinsesse Mary hylder LGBT helte

Danish Rainbow Awards – AXGIL fylder Cirkusbygningen i København med et feststemt publikum, for at hylde de helte, som gør en positiv forskel for Danmarks LGBT-miljø.

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary skriver historie, når hun overrækker årets ærespris. Det er første gang et medlem af Kongehuset deltager ved Danish Rainbow Awards, der i år fejrer sit 10-års jubilæum.

Der er i alt 16 AXGIL-awards der skal uddeles og blandt øvrige prisoverrækkere kan nævnes Bent Fabricius Bjerre og Ellie Jokar. Værterne er Danmarks farverige burlesque-dronning Tinus sammen med skuespiller Casper Sloth.

Underholdningen bliver i verdensklasse med AURA, Bryan Rice og Karina Willumsen på scenen. De er alle tre nominerede i kategorien ”Bedste LGBT-sang”. Men også Theo X, Disturbing Business og Platt-Form går på scenen samt Draghouse, der præsenterer cremen af Danmarks drag queens.

Foto: ovenstående foto er fra prøverne dagen før

Produktion:
Mediehuset København filmer hele showet, som en tre kameraproduktion og der er mulighed for at købe både redigerede klip og råklip.

Kontakt:
Jimmy Rehak, dir/man.
MEDIEHUSET KØBENHAVN
Reventlowsgade 14, 3
DK-1651 København V

Tel.  +45 2063 9534
salg@mediehuset-kbh.dk

Tags: