Kronprinsesse Mary hylder LGBT helte | Mediehuset København
AXGIL Danish Award Show-2018, arrangeret af Rainbow Business Denmark

Kronprinsesse Mary hylder LGBT helte

Danish Rainbow Awards – AXGIL fylder Cirkusbygningen i København med et feststemt publikum onsdag den 25. april, for at hylde de helte, som gør en positiv forskel for Danmarks LGBT-miljø.

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary skriver historie, når hun overrækker årets ærespris. Det er første gang et medlem af Kongehuset deltager ved Danish Rainbow Awards, der i år fejrer sit 10-års jubilæum.

Der er i alt 16 AXGIL-awards der skal uddeles og blandt øvrige prisoverrækkere kan nævnes Bent Fabricius Bjerre og Ellie Jokar. Værterne er Danmarks farverige burlesque-dronning Tinus sammen med skuespiller Casper Sloth.

Underholdningen bliver i verdensklasse med AURA, Bryan Rice og Karina Willumsen på scenen. De er alle tre nominerede i kategorien ”Bedste LGBT-sang”. Men også Theo X, Disturbing Business og Platt-Form går på scenen samt Draghouse, der præsenterer cremen af Danmarks drag queens.

Foto: ovenstående foto er fra prøverne dagen før

 

VIDEOPRODUKTION
Mediehuset København filmer hele showet, som en tre kameraproduktion og der er mulighed for at købe både redigerede klip og råklip.

KONTAKT
Jimmy Rehak, dir/man.
MEDIEHUSET KØBENHAVN
Reventlowsgade 14, 3
DK-1651 København V

Tel.  +45 2063 9534
[email protected]

Tags:


instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share