Livestreaming fra DM i SOSU 2017. Motivet her er fra DM i SOSU 2016 i Fredericia.

Livestreaming fra DM i SOSU Skills 2017

Mediehuset København starter året med en stor streaming-produktion ved DM i SOSU, der afholdes den 26. – 28. januar 2017 i Gigantium, Aalborg. Kunden er Danske SOSU Skoler, der ønsker at vi følger social- og sundhedsassistentelever, som deltager i konkurrencen.

DM i SOSU er en del af DM i Skills, hvor ca. 50 erhvervsuddannelser dyster om at finde de dygtigste elever i deres fag. Mediehuset København livestreamer DM i SOSU alle tre dage og de enkelte konkurrencer kan efterfølgende ses on-demand.

Følg med i DM i SOSU hvorfra vi streamer live og som efterfølgende kan ses on-demand her.

Sosu Skills på Instagram

5 months ago
@migogaalborg har lavet et super fint portræt af vores knaldhamrende dygtige social- og sundhedsassistentelev Cecilie, som elsker sit job med alt hvad det indebærer - og hun er stolt af det! ️ lin
9 months ago
Hyggeligt event hos FOA, inden der går løs til DM i skills i morgen i Bellacenteret. Vi hepper på jer og sender masser af god karma i jeres retning. 🤞 #dmiskills #sosuskills #sosusyd #foa @foa.d
1 year ago
Jaaaaa! Vi har vundet Regionsmesterskaberne i SOSU Skills Sådan - Signe og Signe! 🥳🥳🥳
1 year ago
Regionens bedste SOSU-elever!
Louise og Malene fra SOSU ZBC Næstved har netop vundet regionsmesterskaberne for SOSU på hjemmebane i Næstved og er dermed klar til DM i Skills. Sådan!
#sosuskills #rinstagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share