Martin Spang Olsen TV fra en anden planet 13 greenscreen Peter Goetzsche Medicinalindustrien

Martin Spang Olsen – et særpræg i green screen

Martin Spang Olsen skal producere 4 programmer om EU, migration og Brexit i programrækken TV fra en anden planet. Programmerne produceres i green screen i studiet i Mediehuset København.

Programserien for et redesign-2017 af det digitale studie (virtuelle scenografi) – udviklet i vores grafiske afdeling. Efter planen skal lanceringen af de nye episoder ske i juni/juli 2017.

Programmer med et særpræg af Martin Spang Olsen

Martins særlige attitude og tilgang til tørre og tunge emner, får et tvist af dybsindighed, anderledes hed og overblikhed som TV fra en anden planet. Det særlige ved Martin Spang Olsens tv-programmer er længere tænkepauser imellem talestrømmen som kan virke særdeles angstprovokerende på både seere og interviewofre. Dog ender det altid med at alle har haft en, om end sælsom, men god og indsigtsfuld oplevelse.

Seerne kommer på en tankerejse, hvor emnerne behandles, både abstrakt og filosofisk, for til sidst at få et andet eller måske ligefrem et klarsyn på ting, emner og omstændigheder, som de hidtil ikke har kunne forstå eller forholde sig til. Det vil du kunne opleve i de tidligere produceret tv-programmer, som også dengang var produceret i samarbejde med Mediehuset København.