Mediehuset København søger kommunikationsstuderende til praktikophold | Mediehuset København
kontakt-mediehuset-kbh-logo-2

Mediehuset København søger kommunikationsstuderende til praktikophold

Kunne du tænke dig at medvirke til udviklingen af fremtidens nyhedsplatform for unge? Mediehuset København søger praktikanter til projektet Bideo.dk – Digital dannelse og deltagelse.

Om projektet
Projektet Bideo.dk – digital dannelse og deltagelse har til formål at skabe et deltagerstyret nyhedsmedie, der udkommer 20 gange om året med fokus på aktuelle politiske og samfundsrelaterede grænseoverskridende europæiske emner. Projektet skal bidrage til at unge bliver digitalt dannede og deltager aktivt i de politiske debatter i medierne. Projektet faciliterer en platform på bideo.dk, hvor de unge kan oprette deres egne medier og debatter med udgangspunkt i en række temaer, som spænder fra klima og migration til social dumping og fri bevægelighed i Europa.

Din profil:
Du studerer kommunikation, medievidenskab eller lignende og har gennemført minimum 2 år af dit studie.
Du har stærke analytiske kompetencer og er god til at videreformidle både mundtligt og skriftligt.
Du befinder dig godt i et dynamisk miljø, hvor man ofte skal have flere bolde i luften ad gangen.
Du er struktureret, kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner.

Dine arbejdsopgaver
Du vil i dit praktikforløb indgå i det team, der har til opgave at gennemføre en foranalyse af Bideo som forretningskoncept. Dette indbefatter kortlægning af målgruppens behov og efterspørgsel, gennem spørgeskemaer og interviews. Udvikling af det journalistiske format på platformen, så produktet henvender sig til alle dele af målgruppen og samtidig differentierer sig fra de øvrige medier. Du skal desuden bistå i udarbejdelsen af en pilot, der skal afprøves på 100 testpersoner.
Vi har ikke mulighed for at lønne vores praktikanter, men kan tilbyde et lønnet studiejob sideløbende med praktikken en dag om ugen.
Vil du gerne høre mere om praktikopholdet, så er du velkommen til at kontakte Claus Sørensen projektkonsulent på tlf: 50818048. Er du interesseret, så send en kort ansøgning med tilhørende CV til [email protected].
Vi læser løbende ansøgningerne igennem og forventer at ansætte en praktikant hurtigst muligt.

Om Mediehuset København
Mediehuset København har produceret levende billeder og lyd i mere end 25 år til både offentlige og private kunder. I de senere år mest digitale løsninger på nettet og de sociale medier i en konvergerende kontekst mellem tekst, grafik, billeder og lyd. Derudover udbyder vi en række forskellige kurser, i blandt andet medietræning og video action learning. Vores mission er at lave web-tv og videoproduktioner i meget høj kvalitet, der er omkostningseffektivt, og har en nem integration med vores kunders eksisterende kommunikationsplatforme.