green screen studie med 3 vægget rundhorisont til produktion af online konferencer, virtuelle konferencer, keynote speakers

Nyt green screen cyclorama studie i Mediehuset København

Renoveringen af vores smukke gamle hus i Reventlowsgade er nu færdig, og huset pryder nu hele hjørnet, og langt hen af Istedgade.  I Mediehuset Københavns lejlighed på 3. sal, har Green Screen Studiet samtidig  fået en kraftig makeover. Det fungerer nu som et toptunet Green Screen Studie med cyclorama (rundhorisont), hvor alle baggrunde, farver og nuancer kan bearbejdes og optimeres, til utallige formål.

Studiet fremstår i den specielle grønne farve – chroma key grøn. Chroma Key er også et fagbegreb, som anvendes til optagelser, hvor personer placeres på fiktive lokationer – altså med digitale baggrunde. De gamle baggrunde af vinyl, pap og plastic er væk for altid, og studiet lever op til de høje standarder, der er for et Green Screen Studie.

Hele rummet er opbygget over et specialbygget træskelet, en cyclorama (rundhorisont), hvor kanterne i gulv og loft glider sammen og danner et dimensionsløst rum, som er det bedste udgangspunkt, for at få optimale optagelser.

Der laves live-produktioner til tv, hjemmesider og sociale medier. Derudover tilbydes efterbehandling, hvor lyd og lys kan justeres og specielle effekter indsættes. Hvis behovet er tilstede, er det ligeledes muligt, at optage i det højkvalitative 4K format.ny