Østre Gasværk - The Wall part 5. Opsætning vha. green screen videoproduktion

Pink Floyd’s The Wall opsætning vha. green screen videoproduktion

Østre Gasværk Teater har været i Mediehuset Københavns green screen studie for at bringe Pink Floyd’s ikoniske album “The Wall” til live på teaterscenen. Denne epokegørende opsætning forener green screen videoproduktion med moderne teknologi og kreativitet for at skabe en teateroplevelse, der går ud over det sædvanlige.

I Mediehuset Københavns green screen studie ved hovedbanegården har Østre Gasværk Teater forproduceret flere videoproduktioner. Disse videoer vil blive integreret i forestillingen ved hjælp af sammensatte videoprojekteringer, hvor “stitching” teknikken anvendes til at kombinere livehandlinger og virtuelle visuelle elementer på fordybende vis. En oplevelse helt i Pink Floyds ånd.

Opsætning er samtidigt en historisk begivenhed, idet det er første gang, Pink Floyd har givet tilladelse til opførelse af “The Wall” på et teater. Aftalen er indgået direkte med Roger Waters.

Forestillingen “Another Brick in the Wall part 5”, der bliver en drøm for enhver rock-elsker, får verdenspremiere på Østre Gasværk Teater fredag den 22. september 2023.

Foto kilde: Østre Gasværk Teater