Praktik i Mediehuset København - Mediehuset København
praktik

Praktik i Mediehuset København

Bliv praktikant i Mediehuset København

Som praktikant i Mediehuset København bliver du en del af hverdagen i en alsidig medievirksomhed. Du får konkrete arbejdsopgaver, kommer helt tæt på vores projekter og bliver en del af et fagligt og socialt fællesskab med erfarne medarbejdere.

Hvem kan søge?

Mediehuset Københavns arbejde spænder bredt og dækker flere forskellige fagområder. Praktikforløbet er for studerende og elever, der læser kommunikation, medialogi, medievidenskab, journalistik, erhvervsøkonomi eller andre relevante uddannelser.

Praktiske forhold

Du kommer til at være en del af den daglige gang i Mediehuset København og for plads på vores kontor lige ved Københavns hovedbanegård Reventlowsgade 14, 3. sal, 1651 københavn V.
Vi er meget fleksible omkring rammerne for praktikopholdet og vi skræddersyr den rette løsning i samarbejde med dig. Der er således både mulighed for at komme i fuldtids- og deltidspraktik.
Vi har ikke mulighed for at lønne vores praktikanter, men kan tilbyde et studiejob sideløbende med praktikforløbet.

Praktikforløbet giver mulighed for job

En praktikplads i Mediehuset København vil give dig en solid ballast i dit fremtidige arbejdsliv. Du vil blive inspireret fagligt, få erfaring med tværfaglige projektsamarbejder og opbygge et stærkt fagligt netværk.
Efter endt praktikophold vil der være mulighed for at fortsætte som studentermedhjælper,  hvis begge parter har værer tilfredse med samarbejdet. Du kan også vælge at fortsætte relationen, ved at skrive bachelor eller speciale i samarbejde med os.

Er du interesseret?

Ønsker du at give dig i kast med et udfordrende og lærerigt praktikforløb i Mediehuset København? Så send en kort ansøgning med tilhørende CV til os.
Vil du vide mere om hvilke områder du kan komme i praktik indenfor, så tjek vores projektkatalog.
Ansøgninger og spørgsmål skal sendes til projektkonsulent Claus Sørensen på tlf: 50 81 80 48 eller mail: [email protected].