hybridkonference for Hines. panel og keynote speakers sidder på scenen

Remote production og video-link til amerikansk produktionsselskab

Event: Hybrid-event
Audience: Ejendomsinvestorer og interessenter
Kunde: Next Millennium Production (USA)
Formål: Invester meeting
Slutkunde/End-client: Hines
Produktionsformat: Remote production, video-link
Location: Moltkes Palæ i København, Danmark

Vores kunde, det amerikanske produktionsselskab Next Millennium Production (NMP), har haft det overordnede som tekniske facilitator på et multinational investor meeting for Hines’ investorer og interessenter. Den fysiske del af eventet foregik i Moltkes Palæ i det indre København, hvor Mediehuset København som den danske lokale underleverandør til NMP uplinede produktionsfaciliteter til remote production – således at NMP til deles fjernstyrede og guidede Mediehuset’s crew, udstyr og Hines moderatorer og keynote speakers. Et parallet kørende setup leverede video-link. Foruden live streaming, blev der også optaget selected camera i 4K, som efterfølgende blev uploaded til NMP til post-produktion.

 

Baggrund for videoproduktionen

Hines er en privat ejede global virksomhed inden for investering, udvikling og forvaltning af fast ejendom, grundlagt i 1957. Virksomheden er til stede i 395 byer i 30 lande og har en portefølje af investeringsejendomme til en værdi af 95,79 milliarder dollars. Hines afholder årligt investor meeting.

Mediehuset København er en medieproduktionsvirksomhed, som har siden 1993 fungeret som underleverandør til udenlandske produktionsselskaber, som har og betjener internationale kunder.

Next Millennium Production er en medieproduktionsvirksomhed beliggende i New York i USA. Virksomheden faciliterer Hines med hybrid-events.