Video fra Michelin Nordic Guide 2016

Årets Michelin-stjerner er uddelt

Michelin Guides’ Global Director, Michael Ellis, løftede i dag sløret for hvilke nordiske hoteller og restauranter, der er udvalgt til ”Michelin Nordic Guide 2016”.

Navnene på de nye stjernerestauranter blev præsenteret for pressen på Hotel d’Angleterre i København og begivenheden blev livestreamet af Mediehuset København. Live-optagelserne blev vist på flere nordiske pressemediers websites, deriblandt TV2. Dermed kunne alle med interesse for gourmet følge med i en af årets største begivenheder inden for restaurationsbranchen i de præcis samme minutter, som de spændende afsløringer blev præsenteret for den fremmødte presse.

Nåede du ikke at opleve livestreamingen, kan du fortsat tage del i begivenheden ved at gå ind på Mediehusets hjemmeside og se pressekonferencen i vores videoarkiv.

Følgende danske restauranter kan findes i Michelin Nordic Guide 2016:

3 stjerner

Geranium

2 stjerner

a|o|c

Noma

1 stjerne

Clou, København
Den Røde Cottage, København
Era Ora, København
formel B, København
Grønbech & Churchill, København
Kadeau, København
Kiin Kiin, København
Kokkeriet, København
Kong Hans Kælder, København
Marchal, København
Relæ, København
Søllerød Kro, København
Studio at the Standard, København
Frederikshøj, Aarhus
Gastromé, Aarhus
Substans, Aarhus
Kadeau, Bornholm
Henne Kirkeby Kro, Henne
Frederiksminde, Præstø

Geranium fik som den første restaurant i Danmark tildelt flotte 3 stjerne. De øvrige restauranter, som fik tildelt stjerner i 2016 er Kong Hans Kælder, Kadeau på Bornholm, Henne Kirkeby Kro og Frederiksminde på Præstø.