Firmaprofil - Få leveret jeres budskab til andre

Eksponer jeres firmaprofil professionelt

Hvis I ønsker at få eksponeret jeres firmaprofil på en effektiv og professionel måde, er I landet det helt rigtige sted. Vi har mange års erfaring med at tilpasse virksomhedsprofiler til erhvervslivet via video, så jeres firmaprofil bliver så målrettet som muligt. Opbyg en stærk profil ved at vise omgivelserne, hvilken atmosfære og kultur jeres virksomhed bygger på. Med denne metode kan I let levere et budskab til modtageren. Finder I ikke lige det, som I søger her på siden, er I altid velkomne til at kontakte os.

Eksempler på profilvideoer

Profilvideo for Mediehuset København som videoproduktionsselskab med green screen studie.

Profilvideo: Leopold's Rullegræs. Anvendelse: 1-1 markedsføring, Facebook profilvideo, Website frontpage, website produktside

Profil Markiser er en af Danmarks største leverandør af markiser til både private, virksomheder og offentlige organisationer. Profil Markiser har egen produktion i Lynge. For kunden var det vigtigt at kunne distancere sig fra konkurrenterne med små og alt for lette løsninger - uden sikkerhed og fornødne kapacitet. Profil Markiser markerer sig ved at have alt in-house, stort lager og stort dedikeret mandskab.