Østerbro Dyreklinik

Type: Casefilm med indbygget testimonial – altså med et positivt udsagn fra en tilfreds kunde.
Kunde: Østerbro Dyreklinik
Anvendelse: Virksomhedens website og Facebook

Handlingsforløb (1. del)

”Jeg hedder Lisbeth Larsen og er dyrlæge her på Østerbro Dyreklinik. Vi har lavet denne lille video for at vise dig, hvordan det foregår her i klinikken, når vi steriliserer eller kastrerer katte. Vi ved at mange føler sig lidt nervøse, inden de skal aflevere deres dyr til operation – og vi håber, at vi ved at vise, hvordan det hele foregår kan bidrage til en større tryghed hos dig som ejer.”

Når du og din kat møder ind på operationsdagen vil I blive modtaget i skranken af vores dygtige sygeplejerske. Hun vil sikre sig, at du har husket at faste din kat om morgene – samt sikre sig, at vi har de rigtige informationer om både dig og katten. Hun aftaler også med dig, hvornår du kan hente din kat igen.

Inden din kat skal opereres, har vi forberedt et operationsleje, hvor din kat kan ligge behageligt, når den skal opereres.  Som du kan se, ligger katten på et blødt håndklæde, der er opvarmet under hele operationen. Vi sørger for at lejet er opvarmet for at sikre, at katten ikke afkøles.

Inden vi bedøver katten bliver den vejet – så vi ved præcis hvor meget bedøvelse og smertestillende medicin, den får brug for i løbet af dagen.

Under operationen fjernes enten æggestokkene eller testiklerne på katten af en erfaren dyrlæge.  Hos os går vi meget højt op i sikkerhed, og derfor er din kat konstant overvåget – både med elektronisk overvågningudstyr og af en sygeplejerske. På Østerbro Dyreklinik er det derfor også sådan, at vi ikke forlader din kat på noget tidspunkt fra den bliver bedøvet – og ind til den er vågen igen, da det er vigtigt at kunne gribe hurtigt ind, hvis der skulle opstå noget uventet. Vi anbefaler, at din kat bliver gratis øremærket, mens den alligevel er bedøvet.

Når operationen er overstået bæres katten ind i et bur, hvor den lægges på et opvarmet lammeskind og får tæppe på.  Hos os anser vi ikke opgaven som afsluttet, selv om operationen er overstået. Vi holder fortsat godt øje med din og giver den en tredje smertestillende behandling, så den har mindst muligt ondt. Når den er vågen nok giver vi den lidt at spise, da katten som regel er sulten efter at være fastet og man ved, at det fremmer helingen af såret.

I løbet af eftermiddagen kan du hente din kat igen. Når du kommer, informerer vi dig om, hvordan operationen er gået og du får både skriftlig og mundtlig besked på, hvordan din kat skal passes efter operationen. Vi har også forberedt en lille gavepose til din kat.