students

Mediehuset København søger kommunikations studerende til praktikophold

Vil du gerne være en del af dagligdagen i en anerkendt medievirksomhed, som producerer indhold til en række faste programmer og kanaler, men som også udforsker nye forretningsområder og koncepter indenfor digital medieproduktion? Hvis ja, så er et praktikophold i Mediehuset København måske noget for dig.

Du vil under dit ophold blive betragtet som en integreret del af medarbejderstanden på vores kontor med tilhørende studie i Reventlowsgade ved Københavns hovedbanegård. Vi vil sørge for at du stifter bekendtskab med alle aspekter af videoproduktion, lige fra planlægningen, optagelse og redigering til den efterfølgende publicering og markedsføring på digitale medier.

Udover det daglige arbejde, vil du blive koblet på et af vores spændende projekter. Vi tilstræber at du skal følge projektet i alle des faser – lige fra projektering til afrapportering. 

I øjeblikket arbejder vi med projekter om:

  • Udviklingen af et brugerdrevet nyhedsmedie for unge.
  • Undervisningsmateriale om finansministeriets regnemodeller.
  • Digital tilgængelighed for unge med kommunikationshandicap. 
  • Udviklingen af et nyhedsmedie om LGBT+ problemstillinger.


Du kan læse mere om vores igangværende projekter her: https://mediehuset-kbh.dk/projekter/

Din profil:

  • Du studerer kommunikation og har gennemført 2 års uddannelse.
  • Du har stærke analytiske kompetencer og er god til at videreformidle både mundtligt og skriftligt.
  • Du befinder dig godt i et dynamisk miljø, hvor man ofte skal have flere bolde i luften af gangen.
  • Du er struktureret, kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder

Under dit praktikophold vil en af de ansatte fungere som din praktikvejleder. Denne person vil under dit ophold støtte dig i din læring og forsøge at få arbejdsopgaverne til at afspejle dine interesser.

Hvis begge parter har været tilfredse med samarbejdet, er der måske mulighed for at fortsætte i studiejob efter endt praktikforløb.

Vil du gerne vide mere om hvad vi tilbyder vores praktikanter, så besøg vores side for studerende: http://mediehuset-kbh.dk/studerende/

Vil du gerne høre mere om praktikopholdet, så er du velkommen til at kontakte Claus Sørensen projektkonsulent på tlf: 7020 6620. Er du interesseret, så send en kort ansøgning med tilhørende CV til [email protected]

Vi læser løbende ansøgningerne igennem og forventer at ansætte en praktikant hurtigst muligt.

Om Mediehuset København

Mediehuset København har produceret levende billeder og lyd i mere end 25 år til både offentlige og private kunder. I de senere år mest digitale løsninger på nettet og de sociale medier i en konvergerende kontekst mellem tekst, grafik, billeder og lyd. Eksempler på kerne produkter er studie produktion, green screen produktion, livestreaming, VOD, digital markedsføring og digitale læringsmidler. Derudover udbyder vi en række forskellige kurser, i blandt andet medietræning og video action learning. Vores mission er at lave web-tv og videoproduktioner i meget høj kvalitet, der er omkostningseffektivt, og har en nem integration med vores kunders eksisterende kommunikationsplatforme.instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share