Games-Design-banner

Praktik i Interaktivt Video Design

Mediehuset København er et medieproduktionsselskab der producerer digitale levende billeder og lyd. Vi arbejder med livestreaming fra location og vores Greenscreen cyclorama studie.
Vores tekniske setup bygger på professionelt videoudstyr og redigering i den komplette Adobe Premiere Pro pakke. Vi bruger WordPress, Vimeo og Zoom i forbindelse med vores interaktive løsninger og undervisning. Udover diverse Videoproduktioner til tv-kanaler, offentlige og private kunder, så har vi løbende en række projekter i gang.
I øjeblikket arbejder vi med projekter om:
Udviklingen af et brugerdrevet nyhedsmedie for unge.
Undervisningsmateriale om finansministeriets regnemodeller.
Digital tilgængelighed for unge med kommunikationshandicap.
Udviklingen af et nyhedsmedie om LGBT+ problemstillinger.

Du kan læse mere om vores igangværende projekter her: https://mediehuset-kbh.dk/projekter/

Arbejdsopgaver

Praktikken består i at du arbejder selvstændig med en løsning af en problemstilling inden for visuel kommunikation, så du kan afprøve en del af din uddannelse i praksis, herunder lyd, lys, levende billeder og animation og vil indgå i et produktionsteam med vores øvrige medarbejdere.
Du skal arbejde med grafisk formgivning og afprøve egne designredskaber, der skaber interaktive brugeroplevelser. Du skal desuden arbejde med de kompetencer, der kan muliggøre anvendelse af viden og forståelse for samspillet mellem menneske, rum og maskine.

Fagligt udbytte

Praktikken rummer mulighed for at du kan arbejde med følgende faglige emner:
algoritmer og kodesprogets muligheder for at gengive grafiske principper, former og strukturer og visuelle løsninger der udnytter den digitale platforms dynamiske natur. Analysere rå data og omsætte dem til informative, identitets- og stemningsskabende elementer i et lineært eller dynamisk forløb, der er koblet til visualisering af data.
Udvikling af en visuel identitet af lineære såvel som ikke-lineære storytelling. Du skal designe og producere visuelle produkter, der knytter sig til grafisk formgivning samt interaktiv formidling på digitale medier relateret til navigation, brugervenlighed og design af brugergrænseflader. Du kan arbejde med at identificere problematikker i brugerrejser, oplevelser eller adfærd og omsætte det til innovative løsninger.
indsigt i principper, metoder og redskaber knyttet til udvikling af en visuel identitet og dets dynamiske potentiale indkapslet i et design system som måske er beslægtet med kunstig intelligens og maskinlæring.

Din profil:

Du studerer interaktivt design, digital design, medialogi eller en anden relevant uddannelse og har gennemført 2 års uddannelse.
Du er kreativ og innovativ i din tilgang til en opgave.
Du har stærke analytiske kompetencer og er god til at videreformidle både mundtligt og skriftligt.
Du befinder dig godt i et dynamisk miljø, hvor man ofte skal have flere bolde i luften af gangen.
Du er struktureret, kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder

Under dit praktikophold vil en af de ansatte fungere som din praktikvejleder. Denne person vil under dit ophold støtte dig i din læring og forsøge at få arbejdsopgaverne til at afspejle dine interesser.
Hvis begge parter har været tilfredse med samarbejdet, er der måske mulighed for at fortsætte i studiejob efter endt praktikforløb.
Vil du gerne vide mere om hvad vi tilbyder vores praktikanter, så besøg vores side for studerende: http://mediehuset-kbh.dk/studerende/

Henvendelse

Vil du gerne høre mere om praktikopholdet, så er du velkommen til at kontakte Claus Sørensen projektkonsulent på tlf: 7020 6620. Er du interesseret, så send en kort ansøgning med tilhørende CV til [email protected]
Vi læser løbende ansøgningerne igennem og forventer at ansætte en praktikant hurtigst muligt.instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share