finansministeriet-logo-1280X720

Projektsamarbejde: Et interaktivt læringsmateriale til gymnasieelever – Finansministeriets Regnemodeller

Mediehuset København er i gang med projektet: ”Kan de regne den ud? – Et Undervisningsmateriale om finansministeriets regnemodeller” og du er velkommen til at deltage. Undervisningsmaterialet ”Finansministeriets regnemodeller” skal bruges til at få den samfundsfaglige matematik udbredt blandt gymnasieelever. Der er et stort behov for et undervisningsmateriale, der kan præsentere og belyse de komplekse problemer, som området byder på. Der er i undervisningen behov for, at få eleverne til at erkende, at der kan være en sammenhæng mellem ideologi, teori og forudsætninger for anvendelse af matematiske regnemodeller. Dette gøres ved at udvikle et interaktivt digitalt læringsmateriale, hvor de fremmeste økonomer præsentere modellerne, kritikken af modellerne og alternativer til mainstreamøkonomien.

Du kan læse mere om projektet her: http://mediehuset-kbh.dk/undervisningsmateriale-om-finansministeriet-regnemodeller/

Mulige projektidéer

Vi vil meget gerne have jeres hjælp til udviklingen og gennemførelsen af projektet. Nedenfor er listet en række projekt idéer, som kan indgå som hele eller dele af et projekt og skal tjene som inspiration.

  • Økonomisk teori og videnskabelig metode

Kan menneskelig adfærd sættes på formler i en regnemodel? Hvilke videnskabelige metoder anvendes og hvad er der evidens for? Hvilke økonomiske skoler er herskende i Danmark?

  • Politisk kommunikation og makroøkonomiske regnemodeller.

Hvilken indflydelse har makroøkonomiske regnemodeller på dansk politik? Hvornår og i hvilket omfang kan de bruges? Er regnemodeller ideologisk neutrale og kan anvendes af alle partier i Folketinget?

  • – et interaktivt og digitalt læringsmateriale om finansministeriets regnemodeller.

Hvad skal det indeholde og hvilken pædagogisk metode skal anvendes. Kan der indgå realtime data i undervisningen, der omsættes til grafer med mere?

Om Mediehuset København

Mediehuset København har produceret levende billeder og lyd i mere end 25 år til både offentlige og private kunder. I dag primært helhedsorienterede digitale løsninger. Kerne produkter er green screen studieproduktion, livestreaming, VoD, digital markedsføring, digitale læringsmidler og mediekurser. Vores mission er at lave web-tv og videoproduktioner i en god kvalitet, der er omkostningseffektivt, og har en nem integration med vores kunders eksisterende kommunikationsplatforme.

Interesseret?

Hvis I vil vide mere omkring projektet, så besøg vores side for studerende. Her kan I få mere information om Bideo.dk, vores øvrige projekter samt hvad vi tilbyder studerende. Link: http://mediehuset-kbh.dk/studerende/

Vi er meget villige til at tage et uformelt møde, hvor tanker og idéer kan blive luftet. Kontakt projektkonsulent Claus Sørensen på mail: [email protected] eller tlf.: 7020 6620.

 

pdf-logo  Download projektflyerinstagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share