pride-love-colourtv-front-c

Projektsamarbejde: Udvikling af fremtidens nyhedssite om LGBT+ – Watchout

Mediehuset København er i gang med projektet ”Watchout – Et nyhedsite med fokus på LGBT+” og du du er velkommen til at deltage. Projektet har til formål at foretage en forundersøgelse om muligheden for etablering af et økonomisk bæredygtigt nyhedssite med webartikler og nyhedsmails om LGBT+ temaer. Målgruppen er LGBT+ miljøet, virksomheder og organisationer og andre med interesse for miljøet.

Websitet nu og i fremtiden

I skrivende stund er websitet watchout.dk et web-tv-bibliotek med udsendelser udelukkende med emner om LGBT+. Udsendelserne er i flere genre: Debat, undervisning, dokumentar, underholdning – og flere af udsendelserne ligger desuden som podcast, der er distribueret gennem iTunes Podcast, Google Play og Spotify.

For fremtiden ønskes sitet omlagt til et langt mere teksttungt nyhedssite, som både indeholder nuværende og fremtidige videoer, og tekstbaserede nyheder og artikler. Nyhedssitet organiseres teknisk og indholdsmæssigt så brugerne og leverandører kan bruge materialet samlet, selektivt efter eget behov eller tematisk. Biblioteket skal være veldokumenteret og søgebart, ved at alt materiale, der indgår i biblioteket registreres med metadata: titel, beskrivelse, medvirkende, vært, tema, leverandør, længde og produktionsår.

Du kan læse mere om Watchout her: http://mediehuset-kbh.dk/watch-out-et-nyhedssite-med-fokus-paa-lgbt/

Mulige projektidéer

Vi vil meget gerne have jeres hjælp til udviklingen og gennemførelsen af projektet. Nedenfor er listet en række projekt idéer, som kan indgå som hele eller dele af et projekt og skal tjene som inspiration.

1. Redaktionelt
Er der bestemte temaer der har større interesse end andre? Hvilke vinkler og typer af artikler skal nyhedssitet indeholde? 

2. Medieforbrug
Hvor store er de enkelte segmenter i målgruppen? Hvad er deres medieforbrug? Hvilke typer af medier har deres interesse?

3. Markeds- og konkurrentanalyse
Hvor stor er markedet og hvad er brugernes betalingsevne for delt på segmenter? Hvilke konkurrenter er der på markedet nationalt og internationalt?

 

Om Mediehuset København

Mediehuset København har produceret levende billeder og lyd i mere end 25 år til både offentlige og private kunder. I dag primært helhedsorienterede digitale løsninger. Kerne produkter er green screen studieproduktion, livestreaming, VoD, digital markedsføring, digitale læringsmidler og mediekurser. Vores mission er at lave web-tv og videoproduktioner i en god kvalitet, der er omkostningseffektivt, og har en nem integration med vores kunders eksisterende kommunikationsplatforme.

Interesseret?

Hvis I vil vide mere omkring projektet, så besøg vores side for studerende. Her kan I få mere information om Bideo.dk, vores øvrige projekter samt hvad vi tilbyder studerende. 

Link: http://mediehuset-kbh.dk/studerende/

Vi er meget villige til at tage et uformelt møde, hvor tanker og idéer kan blive luftet. Kontakt projektkonsulent Claus Sørensen på mail: [email protected] eller tlf: 7020 6620.

pdf-logo  Download projektflyerinstagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share