Reklamefilm – optaget i studie eller on-location

Når du vælger Mediehuset København, som din professionelle leverandør af reklamefilm, får du en skræddersyet løsning. Ønsker du at optage din reklamefilm i et studie, tilbyder vi videoproduktion i vores green screen-studie, hvor der er alt i moderne udstyr, sådan at du får en perfekt ramme til at producere din video – uanset om det er en præsentation af din virksomhed eller dine produkter eller ydelser. Vil du gerne gå skridtet videre og fortælle din historie i din virksomhed, hvor du eksempelvis kan tage dine seere med rundt i produktionen eller på kontoret og derigennem fortælle, hvordan kundens produkt eller ydelse tager form – tager vi gerne vores udstyr med ud til dig.

Se eksempler på reklamefilm her

Step by step – professionelle reklamefilm

Hos Mediehuset København lægger vi vægt på, at du får en reklamefilm, der fortæller din historie. Derfor bruger vi en del tid på selve forberedelsen, sådan at du får den perfekte opstilling. Derefter følger selve optagelsen eller videoproduktionen, hvor vi skal have alle klip i hus. Efterfølgende sætter vi klippene sammen til en video med en varighed fra 20 sekunder til flere minutter, alt efter dit budskab. Varigheden af din reklamefilm afhænger blandt andet af, hvor du skal bruge filmen. Skal din reklamefilm bruges på tv, er 20 sekunder en perfekt længde, da det sjældent er nemt at fastholde seerens opmærksomhed længere tid, mens du eksempelvis på din hjemmeside kan bruge adskillige minutter til at præsentere din virksomhed.

En reklamefilm indeholder almindeligvis oplysninger eller små historier om et bestemt produkt. De mange reklamer er produceret af et reklamebureau eller direkte af et videoproduktionsselskab, og visning på en tv-station købes via et medieagentur eller direkte hos tv-kanalen.

Overvejer du, om din virksomhed skal have en reklamefilm, som enten præsenterer jer som virksomhed eller jeres produkt eller serviceydelse, bør du nøje overveje hvilken leverandør, du skal samarbejde med. For kun med et grundigt forarbejde, videoproduktion og efterfølgende efterredigering, får du den helt perfekte video, som fortæller din historie.

Priser på reklamefilm

Hos os kan alle være med, da vores priser starter fra 15.000 kroner for en færdig film optaget i jeres virksomhed. Når du skal køre en kampagne med en reklamefilm, så skal du budgettere omkostninger til hhv. mediet og produktionen.

  • Mediet kan være et online-medie – f.eks. Facebook og LinkedIn, eller et tv-medie – f.eks. TV2 og de 8 regionale tv-kanaler. Mediet betales for visning af din reklame – typisk pr. sekund og placeringer i programfladen.
  • Produktionen kan være Mediehuset København, som producerer din reklamefilm (reklamevideo) i samarbejde med dig. Priserne varierer efter forbrug af tid på optagelse og redigering – og evt. særlige ønsker til musik, specialeffekter, skuespillere og speak.

Produktion af reklamefilm differentierer fra kunde til kunde og derfor er det svært at lave såkaldte pakker. De mest budgetvenlige koster de fleste steder fra 15.000 og hele vejen til 500.000 kroner. Den kloge tv-seer har nok opdaget at ”de små reklamer” kan være mindst lige så effektive, som de store og dyre – det handler først og fremmest om den gode idé og handling. For at du kan få en nærmere idé om processen og prisen, så gå ind på følgende 2 undersider:

  • Priser – her finder du priseksempler. Nederst på siden ser du også, at vi tilbyder en hel række af ekstra ydelser, som kan hjælpe dig til et endnu bedre resultat. Eksempelvis coacher professionelle tv-værter dig eller dine medarbejdere, sådan at du har grundlaget for at formidle dit budskab endnu mere tydeligt. Vi tilbyder også speak på dansk og internationale sprog, specialfremstillet musik til din reklamefilm, grafik og animationer samt meget mere.
  • Reklamefilm og spots – her finder du eksempler på reklamefilm, som vi har produceret.

Se eksempler på reklamefilm her