Webinar – transskription og tekstning af videoer

Læs om webtilgængelighed, transskribering og tekstning:

Mediehuset København og Amberscript har indgået et samarbejde om tekstning af videoer, film og lignende. Det er to kompetente parter, der hermed tager et vigtigt skridt mod at gøre videoindhold tilgængeligt i en tid, hvor vi ser en stigende efterspørgsel på videoproduktion grundet den globale pandemi. transcription-webpage-6

Samarbejdet mellem Mediehuset København og Amberscript sikrer, at den offentlige sektor kan efterleve Lov om webtilgængelighed herunder WCAG 2.1 kriterierne – effektivt og omkostningsbevist.
Parterne ser meget frem til at hjælpe virksomheder og institutioner med at undertekste deres videomateriale, så det bliver tilgængeligt for personer med nedsat hørelse.

Løsningen efterlever kravene for både GDPR og Webtilgængelighed ved udarbejdelse af undertekster eller transskription på alt fra online kurser, webinar, seminar og andre videoproduktioner.

webtilgængelighed-tidslinjen-2 Konceptet tager udgangspunkt i Amberscript’s netværk og ekspertise fra professionelle transskribenter, kvalitetstjekkere og sprogeksperter som sikrer kvaliteten af undertekster og transskription.

Mediehuset København’s ekspertise indenfor videoproduktionen garanterer for kvalitet, god service og en løsning som vil skabe værdi og holde omkostningerne nede.