ung kvinde er transskribent der laver transskription af en video

Transskription og undertekstning af video og webinar

Eksempler på tekstning

Mediehuset København kan nu tilbyde vores kunder en mulighed for at transskribere lyd til tekst ved hjælp af talegenkendelse. Automatiske tale-til-tekst med + et team af dedikerede sprogeksperter, hvilket resulterer i markedets højeste nøjagtighed.

Med dette koncept hjælper vi med at undgå omkostninger ved manuelt at omdanne interviews, møder, tv-shows og anden lyd og video til tekster og undertekster. tale-til-tekst-monitor-427X216

Transformering af lyd og video manuelt tager meget lang tid og er meget dyrt. Masser af lyd- og video filer bliver ikke tekstet, hvilket resulterer i tab af information og udelukkelse af døve og hørehæmmede i samfundet.

Det er to kompetente parter, der hermed tager et vigtigt skridt mod at gøre videoindhold tilgængeligt i en tid, hvor vi ser en stiende efterspørgsel på videoproduktion grundet den globale pandemi.

Mediehuset København sikrer, at den offentlige sektor både kan efterleve GDPR og Lov om webtilgængelighed herunder WCAG 2.1 kriterierne – effektivt og omkostningsbevist.

Vi ser frem til at hjælpe virksomheder og institutioner med at undertekste deres videomaterialer, så det bliver tilgængeligt for personer med nedsat hørelse.

Yderligere information

Kontakt Claus Sørensen, Mediehuset København 
+45 7020 6620  –  [email protected]