Hvem har fordel af streaming?

Ofte foregår koncernmeddelelser, foredrag og forelæsninger i arbejdstiden, hvorfor det kan være en fordel at live-streame begivenheden, således at medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer, aktionærer og andre interessenter kan følge med, uanset hvor de befinder sig. Videoproduktion til streaming kan foregå ved hjælp af et simpelt setup med et enkelt kamera, hvilket i nogle tilfælde kan være tilstrækkeligt. Ved større events eller forelæsninger anbefales et større setup med flere kameraer og minimum én tekniker/producer til at klippe den direkte udsendelse. Hermed opnår man en større følelse af tilstedeværelse for det publikum, som ikke kan være fysisk til stede. Efter en videooptagelse eller videoproduktion med live streaming, kan man gemme/arkivere videoen til senere visning på websitet (også kaldet video-on-demand eller VoD).

Eksempler på livestreaming

Kvalitet

Alt for ofte tror kunder, at de kan slække på kvaliteten, da det ’bare er til internettet’. Denne holdning er dog forkert at have, idet internettet nok er den mest skånselsløse kommunikationsplatform. Netbrugerene finder sig ikke længere i dårlig teknisk kvalitet eller i dårligt produceret indhold og de skal bare foretage et enkelt klik med musen for at komme endegyldigt videre. Udbuddet af streamet video er mangfoldigt og i eksplosiv vækst, og derfor gælder det om at skille sig ud fra middelmådigheden ved at lave indhold i høj kvalitet, hvilket Mediehuset København hjælper med. Vi sikrer, at videoens kvalitet er i top, så kunder vælger virksomheden til og ikke fra. Som medie skal web-tv med streamet indhold tages seriøst på sine helt egne præmisser af både virksomhed og leverandør. Vi sørger derfor for, at videoklippene kan afvikles uden at hakke, uanset hvor mange der ser det enkelte klip på samme tid.

Integration

Hos Mediehuset København sørger vi for at have en online video platform (OVP), der med sin videoplayer er enkel at integrere med virksomhedens eksisterende website (hjemmeside). Streaming bør være en integreret del af virksomhedens digitale strategi, og derfor skal video-indslagene give brugeren en totaloplevelse uanset om det er PC, laptop, ITV, tablet eller smartphone, der anvendes som seerflade. Det skal være muligt at vælge videoens placering ud fra dens indhold og funktion, og ikke ud fra begrænsninger på virksomhedens hjemmeside. Uanset om det er en kampagnevideo eller corporate tv, så er placeringen, integrationen og de deraf valgte funktionaliteter afgørende for, om videoen tjener dens formål. Derfor er en professionel samarbejdspartner som Mediehuset afgørende for udbyttet af videoerne.

Prisgaranti

Mediehuset København garanterer en fast og overskuelig prisstruktur. Mange tror, at det er dyrt at lave live streaming og video, men sådan behøver det ikke at være. Det er vigtigt at afstemme indsats og ambitionsniveau, og undgå en oversælgende leverandør, der pludselig sprænger budgetterne. Hos Mediehuset København starter vi altid med at lave en behovsrapport på baggrund af kundens ønsker, da der er stor forskel på at producere en ambitiøs video til corporate brug og en mere simpel produktvideo. Sammen finder vi ud af, hvad behovet er, og med vores fastpriskoncept er der altid mulighed for at skalere op eller ned. Streaming bør være en klart defineret driftsudgift, f.eks. på månedsbasis som abonnementsordning.

Sikkerhed

Vi ved godt at sikkerheden er meget vigtig, måske ligefrem altafgørende, for store virksomheder og organisationer. Med os sætter du hverken din virksomheds renommé eller din stilling på spil, når du vælger os til at live-streame for dig. Vi har et højt sikkerhedsniveau når det kommer til signal-distribution under livestreaming og fortrolighed. Under livestreaming kører vi med redundans på flere ømtålelige led – eller crossover-teknik. Et let forståeligt hverdagseksempel på det: Ved pludseligt nedbrud i en kablet internetforbindelse hopper vi over til trådløs mobilforbindelse. Flere af vores kunder vælger Mediehuset København af sikkerhedsårsager. Vores kunder er også andre videoproduktionsselskaber, der selv står for videoproduktionen, men overlader videosignalet til livestreaming til os.