Her er et lille udvalg af instruktions video produktioner, som vi har løst for vores kunder.

 • Super-Service
  Intern undervisning af medarbejdere i servicesektoren. I denne episode ud af flere, skal vi se hvordan man let kan yde en ekstra service over for kunden.
 • MH0639 Bar-Foka - Kiosken (vers3)
  Bar Foka - Kiosken
  To medarbejdere fra SKAT kommer på kontrolbesøg i en lille kiosk – en erfaren medarbejder har sin helt nye kollega med. De skal rutinemæssigt undersøge bl.a. kasseafstemning og regnskab. Situationen udvikler sig, da det viser sig, at kioskejeren tilsyneladende ikke har orden i papirerne.
 • MH0641 Bar-Foka - Banken (vers3)
  Bar Foka - Banken
  En kunde ønsker at forhøje sit lån i banken, men det afvises af bankrådgiveren på et kundemøde. Kunden bliver frustreret over afslaget, hidser sig op og overfuser bankrådgiveren. Deres møde foregår i et lukket rum, men bankrådgiveren udnytter diskret en alarmknap til at tilkalde en kollega.
 • MH0643 Bar-Foka - Ambulatoriet (vers3)
  Bar Foka - Ambulatoriet
  Fire patienter sidder i ambulatoriets venteværelse. En af dem har svært ved ventetiden og ved at forstå logikken i den rækkefølge, patienterne bliver kaldt ind i. Patienten holder ikke sine frustrationer tilbage – hverken over for personalet eller de andre i venteværelset.
 • MH0645 Bar-Foka - Jobcentret (vers3)
  Bar Foka - Jobcentret
  En borger er til møde med sin sagsbehandler i jobcenteret. Han vil gerne tilbage på arbejdsmarkedet og søger flittigt, men oplever sin situation som håbløs. Da han undervejs på mødet fortæller sagsbehandleren om sin situation på hjemmefronten, får samtalen en helt ny dagsorden.
 • Dyrefondet
  Dyrefondet
  Dyrefondet