Person i jakkesæt i door-step situation med interviewer fra pressen

Medietræning og præsentationsteknik

Mediehuset København samarbejder med erfarne mediepersonligheder, som har mange års erfaring i mediebranchen

Medietræning og præsentationsteknik

Allan Føns – tv-vært, tilrettelægger, rapporter og journalist. Allan har stor kommunikationserfaring gennem sit virke som journalist og arbejdet foran kameraet på samtlige af landets store tv-stationer. Med Allan som medie-coach får du hjælp til alle aspekter i medietræning – fra A til Z. Han vil også hjælpe dig med at indgyde dig tryghed og troværdighed på skærmen.

Martin Spang Olsen medietraener i mediehuset 142x213

Martin Spang Olsen – tv-vært, forfatter, foredragsholder, stuntman og meget andet. Martin har stor kommunikationserfaring, og i løbet af hans træning opnår du mere effektiv og ubesværet kommunikation foran kameraet.

christa waldorff medietraener small 7 142x213

Christa Waldorff – journalist, skuespiller og medietræner Christa har foretaget +300 interviews med danske og internationale kendisser og har rejst rundt med H.K.H. Prins Joachim i Bolivia. Hun har over 10 års international erfaring som tv-vært, og har i flere år været set som skuespiller på reklamer på TV2.

Hvordan afleverer du dit budskab præcist, kort og kontant?

Det er den udfordring, du står over for, hvis du skal sælge dig selv på internettet eller på tv, uanset om det er nationalt eller lokalt. Tag imod en god mulighed for at få nogle værktøjer at arbejde med ved at tage et kort kursus med reporter og studievært Allan Føns eller en af de andre eksperter i kommunikation, der arbejder sammen med Mediehuset København.

Medietræning:

Et forløb på min. tre timer, hvor du trænes i at blive interviewet, eller trænes i at aflevere et budskab, hvor du selv henvender dig til kameraet.

Pris: Fra 9.500.- d.kr. (Prisen afhænger af, hvor stor forberedelse din opgave kræver fra underviseren) Efterfølgende optagelse af dit budskab, inkl. redigering og færdiggørelse til upload:

Pris: Fra 3.500 d.kr. (Vi coacher dig umiddelbart inden du skal foran kameraet i vort studie ifm med produktion)

Ring eller skriv for nærmere oplysninger til Allan Føns, allan@mediehuset-kbh.dk, tel. 7020 6620

Lær at tage styringen når journalisten interviewer dig

I en interviewsituation kan man ikke altid forudse, hvilke spørgsmål journalisten vil stille, og interviewet kan pludselig tage en uventet og kritisk drejning. Med medietræning lærer du at tage styringen tilbage og bliver trænet i, hvordan du bedst takler kritiske spørgsmål på en professionel måde. Uanset om det er et telefoninterview eller et live tv-interview, bliver du rustet til at få dine budskaber klart igennem. Undervejs i forløbet får du også redskaber til, hvordan du opnår at få journalisten som medspiller frem for modspiller. Vores erfarne medietrænere fokuserer samtidig på, at du skal føle dig tryg og støtter dig hele vejen igennem kurset.

 

Vi støtter dig fortsat efter kurset

Som en del af kurset får du en redigeret video med hjem, så du fortsat kan træne de øvelser, der blev gennemgået i forløbet. Hvis du har brug for det, følger vi også gerne op på dine nye færdigheder, så du føler dig helt tryg foran kameraet, når du skal lave interviews med journalister.