Instruktionsvideo-Undervisningsvideo

Instruktionsvideoer anvendes til undervisning af medarbejdere

Instruktionsvideoer anvendes ofte til at instruere medarbejdere i brugen af produkter, kundehåndtering, services og salg – altså en lettere form for undervisning. Instruktionsvideoer er også til nye kunder/brugere, som søger anvendelse af dine produkter, fejlsøgning og udbedring. I stort omfang anvendt af organisationer og virksomheder, i særdeleshed inden for servicesektoren – men kan i princippet med fordel anvendes af alle typer virksomheder, med et stort antal medarbejdere. Stort antal medarbejdere giver ofte en høj ansættelsesfrekvens, hvor det med instruktionsvideoer giver indlysende økonomiske fordele. Se eksempler på instruktionsvideoer nederst på siden.

Undervisningsvideoer (eller undervisningsfilm) anvendes af undervisningsinstitutioner enten som supplement til andre undervisningsmaterialer og medier – eller som et selvstændigt fungerende værk. Film har typisk det tilfælles, at de understøttes af læreren og er en del af et samlet undervisningspensum. Klik her for at gå til siden med detaljerede oplysninger om vores undervisningsfilm.

Eksempler på instruktionsvideoer

Intern undervisning af medarbejdere i servicesektoren. I denne episode ud af flere, skal vi se hvordan man let kan yde en ekstra service over for kunden.

To medarbejdere fra SKAT kommer på kontrolbesøg i en lille kiosk – en erfaren medarbejder har sin helt nye kollega med. De skal rutinemæssigt undersøge bl.a. kasseafstemning og regnskab. Situationen udvikler sig, da det viser sig, at kioskejeren tilsyneladende ikke har orden i papirerne.

En kunde ønsker at forhøje sit lån i banken, men det afvises af bankrådgiveren på et kundemøde. Kunden bliver frustreret over afslaget, hidser sig op og overfuser bankrådgiveren. Deres møde foregår i et lukket rum, men bankrådgiveren udnytter diskret en alarmknap til at tilkalde en kollega.

Nøgleord: Fjernundervisning, instruktionsvideoer, læringsmaterialer, kursusvideo, blended learning.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share