Online-video skaber vækst for din virksomhed

Videoer giver virksomheden mulighed for at præsentere sig selv, sine medarbejdere og sine produkter på en levende måde. Hermed bliver virksomhedens online-tilstedeværelse styrket, samtidig med at virksomhedens troværdighed øges. Videoer er også med til at fastholde målgruppen i længere tid på virksomhedens hjemmeside, Facebook og andre online-medier. Animationsvideoer er også et godt alternativ. Derudover styrker videoer i høj grad virksomhedens placering i f.eks. Googles søgemaskine. Hos Mediehuset København sikrer vi, at videoerne kører sikkert og stabilt på alle mobile enheder og skærmtyper. Videoen produceres og formateres, så den også kan anvendes som Facebook-videoannonce. Der findes mange forskellige typer af videoproduktioner afhængigt af formålet. Læs mere om mulighederne nedenfor og bliv inspireret af, hvordan online videoer kan bruges effektivt.

livestream mediehuset

Livestreaming

Send en direkte videooptagelse med livestreaming over internet og/eller intranet, enten for en lukket gruppe, som medarbejdere, eller offentligt til et større publikum. Livestreaming er især anvendeligt ved foredrag, forelæsninger, kurser, webinarer, events og lignende begivenheder, hvor du når ud til en stor, spredt modtagergruppe, der ikke har mulighed for at være samlet rent fysisk bl.a. på grund af geografisk afstand.

Testimonials blur 1280x720

Testimonial-videoer

Skab troværdighed med en testimonial-video, hvor tidligere og nuværende kunder udtaler sig positivt om din virksomhed, dine produkter og gode services. En sådan udtalelse er mange gange det, der gør udfaldet i en købsproces.

Videoproduktion til reklamefilm - her for Nordens Urimport

Reklamefilm

Når du vælger Mediehuset København, får du en skræddersyet løsning, uanset om reklamefilmen er en præsentation af din virksomhed, dine produkter eller ydelser. Vi kan optage on location, men hvis du ønsker at optage din reklamefilm i et studie, tilbyder vi også videoproduktion i vores green screen-studie, hvor der er alt i moderne udstyr. Efter forberedelser og optagelser sætter vi klippene sammen til en video med en varighed fra 20 sekunder til flere minutter, alt efter dit budskab. Varigheden af din reklamefilm afhænger blandt andet af, hvor du skal bruge filmen.

Undervisning 1

Instruktionsvideo/undervisningsvideo

Instruktionsvideoer anvendes ofte til at instruere medarbejdere i brugen af produkter, kundehåndtering, services og salg. Instruktionsvideoer er også til nye kunder/brugere, som søger anvendelse af dine produkter, fejlsøgning og udbedring. Undervisningsvideoer anvendes af undervisningsinstitutioner, enten som supplement til andre undervisningsmaterialer og medier, eller som et selvstændigt fungerende værk.

profilvideo videoprofil firmaprofil virksomhedsportræt

Profilvideo/firmaprofil

Med en profil- eller firmavideo får modtageren indblik i virksomhedens kultur og atmosfære, og værdier og brand bliver præsenteret med levende billeder, der giver modtageren et mere personligt forhold til virksomheden. Dette er ligeledes med til at skabe større genkendelighed og anerkendelse, som fører til større loyalitet og købelyst.

Avivir produktfilm 5

Proces- og produktvideo

Med denne type video opnår man hurtigere og større forståelse af den pågældende proces. 90% af de oplysninger, der sendes til hjernen, er nemlig visuelle og behandles dermed hurtigere end tekst. Derudover bidrager videoer til sitets placering i Googles søgemaskine, dels pga. links til YouTube og dels fordi videoer favoriseres af Google. Videoer forhøjer desuden besøgstiden på sitet, hvilket Google ligeledes belønner.

Person i jakkesæt i door-step situation med interviewer fra pressen

Reportage-, event- og messevideo

Har du et nyt produkt eller en nyhed, du gerne vil dele på en frisk og nyhedsorienteret måde, er en reportagevideo et godt valg. Videoen er sat op som et interview med en reporter, der stiller spørgsmål til den interviewede. Stilen er især anvendelig på messer og til sportsarrangementer. En eventvideo er typisk en videoproduktion i reportagestil, men med et længere og mere alsidigt handlingsforløb, dækkende et helt arrangement.

Videokonference Videomoeder Vedhaeftet

Videomøde og videokonference

Et videomøde gør det muligt at holde møder på tværs af filialer og kontorer. En videokonference gør det muligt for en arrangør, at holde taler for at stort antal brugere/seere/medlemmer og få feedback fra dem. Fx. via muligheder for række-hånden-op, talerække, chat og afstemninger – som vi kender det fra genralforsamlinger og landsmøder.

Video billede 2

Case stories

Præsenter jeres arbejde udført for tidligere og nuværende kunder på en troværdig og levende måde, og brug dem aktivt i jeres markedsføring.

hr media 1500X842

CSR-, HR- og introduktionsvideo

En CSR-video giver virksomheden et socialt ansigt til både kunder, potentielle investorer og samarbejdspartnere. Lignende funktion har en HR-video, der præsenterer virksomheden som arbejdsplads og gør det nemmere for potentielle medarbejdere at relatere sig til virksomheden og mærke efter, om de passer ind. Introduktionsvideoer er velegnede til nyansatte medarbejdere, som man dels ønsker velkommen og dels vil give en introduktion til forholdene i virksomheden, såsom kantine, kontorer, organisationen og nøglemedarbejdere.